Forum » Izdelava spletišč » header animacija
header animacija
jonynho ::
Na tej spletni strani: http://www.nkzavrc.si/
Imajo narejen Header v obliki animacije kot vidite.
Nekaj podobnega hočem narediti tudi jaz ampak nevem s katerim programom naj naredim to animacijo, sicer sem uporabil easy gif animator ampak potem zadeva ne gre dasti v photoshop zaradi frame-ov.
Ima kdo kako idejo kako bi lahko naredil kaj takega kot imajo oni.
lp
Imajo narejen Header v obliki animacije kot vidite.
Nekaj podobnega hočem narediti tudi jaz ampak nevem s katerim programom naj naredim to animacijo, sicer sem uporabil easy gif animator ampak potem zadeva ne gre dasti v photoshop zaradi frame-ov.
Ima kdo kako idejo kako bi lahko naredil kaj takega kot imajo oni.
lp
bluefish ::
Header na tej strani ni narejen v obliki gif animacije ampak se gre za kroženje slik s pomočjo JavaScripta in knjižice jQuery.
ampak potem zadeva ne gre dasti v photoshop zaradi frame-ovKaj ima veze Photoshop s tem?
pusti zaj photoshop.
njihova stran je narejena v Joomli ali ne?
Če imam joomlo se da vstavit koda javascript ter jquery na moji strani?
njihova stran je narejena v Joomli ali ne?
Če imam joomlo se da vstavit koda javascript ter jquery na moji strani?
bluefish ::
Če imam joomlo se da vstavit koda javascript ter jquery na moji strani?Se da. Vprašanje je le, če se boš znašel.
bluefish ravno v tem je problem ja hehe
ajh kriza no, zakaj je animacija tako popačena ko je vstavljena na spletno stran???
ajh kriza no, zakaj je animacija tako popačena ko je vstavljena na spletno stran???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273925 (3343) | edi123 |
» | Kako začeti z učenjem izdelave spletnih strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2339 (1735) | scipascapa |
» | AJAX težavaOddelek: Programiranje | 1692 (1161) | tadejp81 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40154 (28117) | Primoz |
» | Pomoč pri designu - HTML/PHP/CSSOddelek: Izdelava spletišč | 1433 (1433) | Atos |