Forum » Igre » streljačina, dirkačina, in ostale nove dobre igre
streljačina, dirkačina, in ostale nove dobre igre
ninja007 ::
Zdravo,
po dolgem času sem si privoščil dober kompjuter, zdaj bi pa rad igral to, kar je zdaj IN.
Nazadnje sem igral: project IGI, need4speed underground, collin mcrae 2005, wolfenstein, mafia... to je to kar se spomnim na hitro.
Vsekakor bom igral novi GTA, za ostalo pa pravzaprav nisem prepričan...
Prosim predlagajte mi kako dobno 3D streljačino v stilu Quake (svoje čase sem bil v quakeworld klanu in smo igral preko modema s 150pinga),
kake dobre dirkaške igre (ala need4speed, collin mcrae). Poleg vsega tega bi rabil bi tudi kake ne preveč krvave igrice, ki bi jih lahko igrali otroci od 5 do 12 let.
Hvala že v naprej za vse nasvete
po dolgem času sem si privoščil dober kompjuter, zdaj bi pa rad igral to, kar je zdaj IN.
Nazadnje sem igral: project IGI, need4speed underground, collin mcrae 2005, wolfenstein, mafia... to je to kar se spomnim na hitro.
Vsekakor bom igral novi GTA, za ostalo pa pravzaprav nisem prepričan...
Prosim predlagajte mi kako dobno 3D streljačino v stilu Quake (svoje čase sem bil v quakeworld klanu in smo igral preko modema s 150pinga),
kake dobre dirkaške igre (ala need4speed, collin mcrae). Poleg vsega tega bi rabil bi tudi kake ne preveč krvave igrice, ki bi jih lahko igrali otroci od 5 do 12 let.
Hvala že v naprej za vse nasvete
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal TournamentOddelek: Igre | 1754 (1081) | shadeX |
» | igranje iger na prenosniku..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1402) | neoto |
» | Car Racing Spil za 7 letnega mulca...Oddelek: Igre | 1422 (1120) | umetnic |
» | Geforce2 in pentium2Oddelek: Strojna oprema | 976 (866) | Sami |
» | Grand Prix 4 VS F1 2002Oddelek: Igre | 1424 (1035) | LapD |