Forum » Pomoč in nasveti » Težave z BS-playerjem
Težave z BS-playerjem
joker16_7 ::
Pozdravljeni!
Ponovno morim z eno težavo, in sicer BS-player mi ob predvajanju katerega koli filma prikazuje zeleno leteči zaslon... Kot nekakšen bug, a imam naložene vse kodeke in najnovejšo verzijo BS-playerja. Ima kdo podobne težave?
p.s. Z drugim programom so se nato vsi ti filmi predvajali brez težav.
Ponovno morim z eno težavo, in sicer BS-player mi ob predvajanju katerega koli filma prikazuje zeleno leteči zaslon... Kot nekakšen bug, a imam naložene vse kodeke in najnovejšo verzijo BS-playerja. Ima kdo podobne težave?
p.s. Z drugim programom so se nato vsi ti filmi predvajali brez težav.
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Sem poizkusil VLC in morem reči, da je na prvi pogled in preizkus odličen Morda veš TOP kako izključiti tisti preostanek programa, ki je prikazan med ''Full Screenom'' spodaj? Pri večini programov se samo klikne na sliko in samo izgine... Tukaj pa žal ne...
???
???
Bill Bradley
Bill Bradley
subby ::
ne vem kaj vsi blatite bsplayer, ima vse kar potrebuješ... in ja, mislim dobesedno vse(govorim o pro verziji).
če si ga zjebal ga pač probaj ponovno namestit, to zna ponavadi odpravit težave, katere se itak skoraj nikoli ne pojavijo... vsaj pri meni ne pa sem že leta zadovoljni bsplayer uporabnik
če si ga zjebal ga pač probaj ponovno namestit, to zna ponavadi odpravit težave, katere se itak skoraj nikoli ne pojavijo... vsaj pri meni ne pa sem že leta zadovoljni bsplayer uporabnik
TOP ::
Ej poslušaj ,tle ne blatimo Bsplayer in če hočeš met PRO verzijo jo je treba kupit,medtem ko je VLC brezplačen
Torej če prav razumem naj bi bil VLC na nekje podobnem nivoju kot BS-player PRO?
Bill Bradley
Bill Bradley
Tarzan ::
V nekaterih pogledih še precej, precej boljši. Ima nekaj minuskov, ima nekaj plusov, pod črto pogledano je neprimerljivo boljši.
Po enem tednu uporabe moram priznati, da mi je VLC precej po godu, tako da nameravam na njem tudi ostati Kvaliteta predvajane slike moram reči, da se mi zdi precej boljša kot na BS-playerju. Mogoče se mi to samo zdi, ampak razliko sem resnično opazil še posebej pri sami ostrini...
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15752 (8077) | Map |
» | Windows 10 in predvajanje filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3909 (3293) | Kaj |
» | BullShit PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 1927 (1138) | blackbfm |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40969 (31269) | Icematxyz |
» | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15543 (10364) | MrStein |