Forum » Pomoč in nasveti » nero burning rom...
nero burning rom...
tais86 ::
lep pozdrav!
mam en problemček...vedno sm pekla filme pa muziko s tem programom...zdj mi pa napiše, ko hočm zapečt film al pa muziko "drive is in use by another application" pa ko dam dvd al pa cd v pekača se mi zdi kot, da jih sploh ne zazna...tko, da ne vem al je s programom samim al je kaj drugega...
no, če mogoče kdo ve zakaj bi se šlo naj mi napiše...
Lp
Sara
mam en problemček...vedno sm pekla filme pa muziko s tem programom...zdj mi pa napiše, ko hočm zapečt film al pa muziko "drive is in use by another application" pa ko dam dvd al pa cd v pekača se mi zdi kot, da jih sploh ne zazna...tko, da ne vem al je s programom samim al je kaj drugega...
no, če mogoče kdo ve zakaj bi se šlo naj mi napiše...
Lp
Sara
Han ::
Fino bi bilo, če bi navedla še malo več podatkov: sistem, verzija Nera, kdaj se je napaka začela pojavljat...
Predlagam, da program odstraniš in namestiš zadnjo verzijo Nera 8.
Predlagam, da program odstraniš in namestiš zadnjo verzijo Nera 8.
ModriN96 ::
Al se je NErotu mal "zmešal" pa bi blo res fajn ga zamenjat z zadnjo verzijo 8, druga varjanta je pa da je dvd enota zanič.
Če ti vse dvd-je, cd-je normalno bere in samo v nerotu napiše ta problem, potem dvd enota NI zanič in bo nekaj z Nerotom rs narobe.
Če ti vse dvd-je, cd-je normalno bere in samo v nerotu napiše ta problem, potem dvd enota NI zanič in bo nekaj z Nerotom rs narobe.
dzinks63 ::
Preiskusi alternative, npr:
CDBurnerXP
ImgBurn
infrarrecorder
Burn4Free
FinalBurner
Če z nobeno ne bo šlo, je nekaj narobe, ali z samim pekačem ali z instalacijo OS. Sprobaj pekač v drugem delujočem računalniku in se bo takoj videlo kje tiči zajec.
CDBurnerXP
ImgBurn
infrarrecorder
Burn4Free
FinalBurner
Če z nobeno ne bo šlo, je nekaj narobe, ali z samim pekačem ali z instalacijo OS. Sprobaj pekač v drugem delujočem računalniku in se bo takoj videlo kje tiči zajec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28561 (18878) | Mitko_R |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1742 (1161) | bastadu |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2172 (1819) | polde66 |
» | Pekač noče pečti cd-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1108) | jastreb |
» | winXP CD-R problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1185) | PIII850 |