Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje Durona 800
Hlajenje Durona 800
SmoKey ::
Svojega durona 800 imam navitega na 1000 Mhz, hladim pa ga z Volcanom 7 in se mi greje na 45-48 stopinj ! In ker sm slišu da je to velik preveč bom rajši vprašu za kkšn mnenje !
rc-car ::
Meni se isti Duron navit na 1Gh (133x7.5) Segreva max do 48 in to z VolcanotomII na katerem je 80mm ventilator.
Glede na to, da je tvoj hladilnik bistveno zmogljivejši si porihtaj airfow skozi ohišje, malo uredi kable itd..
Glede na to, da je tvoj hladilnik bistveno zmogljivejši si porihtaj airfow skozi ohišje, malo uredi kable itd..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
SmoKey ::
OK. Pa še to : zanima me katera temp. bi bila lahko kritična oz do katere temp bi npr. moj Duron še brez problema deloval?
rc-car ::
To moraš ugotoviti sam..
Meni komp zašteka tam nekje pri 52 stopinjah, torej je to nekako kritična temperatura
Meni komp zašteka tam nekje pri 52 stopinjah, torej je to nekako kritična temperatura
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
jRk0 ::
jaz mam durona 700@918 @ 1,9V pa se greje do 45°C nekje se mi zdi. Pozimi dosti manj sveda, hladim pa s Chrome orbom. Pozimi mam pr idlanju 25°C, zdaj pa 30, al pa se vec.
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2244 (1558) | xenon74 |
» | thermo-electric cooling by ThermaltakeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 998 (763) | SoNgOkO |
» | zima je zakon za podirat oc rekordeOddelek: Navijanje | 2236 (1329) | schurda |
» | Temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (920) | andrejc |
» | Kako prdiobiti 3-5 stopinj celzija?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1245 (1076) | Bungee- |