Forum » Omrežja in internet » Tipka za vklop interneta/bluetooth/mobitel interneta
Tipka za vklop interneta/bluetooth/mobitel interneta
kratos ::
problem je sledec, na prenosniku fujitsu siemens je posebna tipka za vklop omrezja, ko kliknes tipko naj bi se odprlo pogovorno okno na katerem bi povedal kaj bi imel rad odprto (brezzicni internet, bluetooth ali mobilni internet) vendar po formatiranju prenosnika ko kliknem to tipko se mi samodejno vklopi mobilni internet ter bluetooth ko kliknem se 1x se mi samodejno mobilni internet ter bluetooth izklopita in se vklopi brezzicni internet. Ampak ko je brezzicni internet vklopljen nemorem "rocno" vklopiti bluetootha ali mobilnega interneta ker enostavno povezava v omreznih mestih izgine in je ne najde dokler ponovno ne kliknes gumba in se povezava spet pojavi in druga izgine. Upam da razumete kaj mislim. Zdaj me pa zanima kaj potrebujem da se bo to pogovorno okno spet pojavilo, driverje sem ze vse instaleral in se vedno isto.
Hvala za pomoc in odgovore.
lp
Hvala za pomoc in odgovore.
lp
- spremenil: kratos ()
Scorpia ::
To kar ti praviš pogovorno okno je posebi inštalirat, kljub temu da imaš driverje. Pri večini drugih prenosnikov se za te dodatne gumbe posebi sofwer/program namesti. Torej na strani proizvajalca poišči pod applications.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejši ponudnik solo internetaOddelek: Omrežja in internet | 13087 (3397) | Groove |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37030 (17501) | modelno1 |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12258 (10903) | poweroff |
» | POMOC - Mobilni internetOddelek: Omrežja in internet | 4777 (4380) | shadeX |
» | guest uporabnik odvzem vec pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (967) | Cold1 |