Forum » Zvok in slika » SB Live! najnovejši gonilniki
SB Live! najnovejši gonilniki
JanezH ::
Na tej strani je link za najnovejše gonilnike za Audigy in Live! zvočne kartice (nova arhitektura):
http://www.driverheaven.net/thread.php?...
Gonilniki so Compaq-ovi in naj bi bili digitalno podpisani. Zanima me, če jih je kdo že preizkusil??
http://www.driverheaven.net/thread.php?...
Gonilniki so Compaq-ovi in naj bi bili digitalno podpisani. Zanima me, če jih je kdo že preizkusil??
cekr ::
Dol moraš potegnit datoteko dolgo 350MB.
Jaz imam SB Live!- value
V WinXP mi delujejo precej bolje kot prej. Še vedno pa imam težave z odzivnostjo - zelo počasi se kartica odzove na nastavljeno vrednost - v WIn98se tega problema ni.
Drugače pa je vse vizualno spremenjeno, boljši občutek kot prej.
Jaz imam SB Live!- value
V WinXP mi delujejo precej bolje kot prej. Še vedno pa imam težave z odzivnostjo - zelo počasi se kartica odzove na nastavljeno vrednost - v WIn98se tega problema ni.
Drugače pa je vse vizualno spremenjeno, boljši občutek kot prej.
Tr0n ::
http://www.kxproject.com/
Za tiste ki rabijo kvalitetne ASIO gonilnike za SBLive!. Dobro 4 music making appz :).
Za tiste ki rabijo kvalitetne ASIO gonilnike za SBLive!. Dobro 4 music making appz :).
l33t ::
cekr: Ti to pravis o teh soferjih ki jih je priporocil Smukec?
A si prej odtranil stare soferje preden si namestil nove ali pa si samo nadgradil na nove?
Bi ti soferji laufali na SM Live! Platinum 5.1?
A si prej odtranil stare soferje preden si namestil nove ali pa si samo nadgradil na nove?
Bi ti soferji laufali na SM Live! Platinum 5.1?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l33t ()
cekr ::
Poizkusil sem na oba načina, z odstranitvijo in brez pa je isti učinek. Prijatelj pa je poizkusil na čist sistem pa je tudi isti učinek.
Če ti deluje na tvoji kartici:
Moralo bi, poizkusi, nič te ne stane.
So se pa včeraj pojavili tudi novi gonilniki na uradni strai, samo jih še nisem preizkusil.
sblive
Če ti deluje na tvoji kartici:
Moralo bi, poizkusi, nič te ne stane.
So se pa včeraj pojavili tudi novi gonilniki na uradni strai, samo jih še nisem preizkusil.
sblive
Probu sem oboje soferje in morem rect da so mi uradni boljsi (bolj stabilni pri delu---> opticni vhod/izhod, ter SPDIF vhod/izhod ----> Compaqovi se tu radi rusijo).
Vizualno so si podobni, vendar me nobeni niso prevec impresionirali---> se vedno niso popolnoma "stopljeni" z Win XP.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l33t ()
Jaz pri sebi nisem mogel instalirati niti Compaq-ovih, niti teh novih Creativovih driverjev / pri Creativovih je če en diagnostic programček, ki ti stestira, če vse pravilno deluje in tam mi 3 stvari niso delovale. Vedno kaj ni delovalo!!!?!?!?
Pol mi ni preostalo drugega, kot da na novo naložim OS in zdaj dela :) jupiii
In zdi se mi, da vse deluje bolje kot prej, vključno z zvokom.
Pol mi ni preostalo drugega, kot da na novo naložim OS in zdaj dela :) jupiii
In zdi se mi, da vse deluje bolje kot prej, vključno z zvokom.
Mislim, da so Creativovi driverji kar se tiče instalacije še vedno ena jajca. In ne, niso hardwarske težave ampak so softwarske.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvokaOddelek: Zvok in slika | 2750 (2080) | KTr1sk |
» | Prihaja Ubuntu Studio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9757 (6758) | Matevžk |
» | Zvočna še kr škrtaOddelek: Strojna oprema | 1371 (1121) | Matek |
» | kX SBLive! GonilnikiOddelek: Zvok in slika | 1574 (1288) | KiLLeeY |
» | WinXP capture format - please helpOddelek: Zvok in slika | 1875 (1721) | urosbe |