Forum » Kaj kupiti » HP EliteBook 8730w
HP EliteBook 8730w
okram ::
Pozdravljeni. Odločam se za nakup prenosnika HP EliteBook 8730w T9550 NN266, preko enaA trgovine in me zanimajo vaše izkušnje z modeli 8730.
Na internetu sem zasledil kar nekaj zapisov, kjer so imeli uporabniki z njimi težave zaradi "zmrzovanja" sistema. Torej, če ga kdo ima, lepo prosim za vaše vtise. Bi ga še kupili ali ne?
lp, marko
Na internetu sem zasledil kar nekaj zapisov, kjer so imeli uporabniki z njimi težave zaradi "zmrzovanja" sistema. Torej, če ga kdo ima, lepo prosim za vaše vtise. Bi ga še kupili ali ne?
lp, marko
Blondek ::
Elitebook je za moje pojme najboljša serija prenosnikov, tako po izdelavi, kot bo zanesljivosti in kvaliteti. Sam imam 8530w in dela kot utečen. Frend ima pa 8730w in mu prav tako dela kot namazan. Slabih izkušen z temi serijami praktično ni.
okram ::
No me veseli.
Katero grafično pa ima 8530. V tej 8730 je ATI-jeva FireGL v5275, ki pa me malo bega. FireGL serija mi je znana, kot serija kartic za uporabo v CAD/CAE programih, kar tudi iščem. Ko pa gledam mal po netu pa praktično ne najdem testov, mnenj o tej kartici. Še na ATI-jevi stani je ne najdem. Je pa vgrajena v kar nekaj modelov prenosnikov.
Katero grafično pa ima 8530. V tej 8730 je ATI-jeva FireGL v5275, ki pa me malo bega. FireGL serija mi je znana, kot serija kartic za uporabo v CAD/CAE programih, kar tudi iščem. Ko pa gledam mal po netu pa praktično ne najdem testov, mnenj o tej kartici. Še na ATI-jevi stani je ne najdem. Je pa vgrajena v kar nekaj modelov prenosnikov.
TehDucky ::
Moj svak si je kupil 8730W pa mu ni bilo nič žal, razen tega da mu je po 14dneh disk crknu, ki so mu ga pa takoj zamenjali. Tudi on uporablja CAD programe in je izredno zadovoljen z nakupom.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook pro ali HP workstation?Oddelek: Kaj kupiti | 3134 (2156) | barbarpapa1 |
» | EliteBook 8530pOddelek: Kaj kupiti | 1629 (1341) | ;-) |
» | Koliko pomnilnika je v resniciOddelek: Pomoč in nasveti | 2881 (2064) | Mr.B |
» | kateri prenosnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3429 (3075) | extr3m3 |
» | Full HD obdelavaOddelek: Zvok in slika | 2508 (2157) | mkovac10 |