Forum » Igre » Prva Slo-warcreft Stran
Prva Slo-warcreft Stran
Tomi ::
Da si pa tako neumen, da misliš, da ne bo nihče videl, da je to dejansko tvoja stran, je pa že žalostno. Resnica je par klikov stran. Moje sožalje
metrodusa.blogspot.com
Max Payn ::
Uh, ja se pač nisem htel hvalit - vsaj da bi govoril posredno z svojim nickom. Stran sem pač hotel prikazati v najbolši luči in to da zdej ti ugotoviš da je to moja stran še ni nobena tragedija, kajti še vedno ne spremeni kakovosti strani, ki je lahko rečemo kar solidna...seveda dale daleč od odličnosti pa kaj. Za vse zagrizence Warcrafta je pa najmanj Meka.
In ti se moral me malo uskrunit - tvoj hobi - jebeš
In ti se moral me malo uskrunit - tvoj hobi - jebeš
Predator ::
hahaha
hahahahaha
hahahahahahaha
hahahahahahahahahah
ni šanseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da dela ( če se bo pa že kdaj zgodilo da kakšen "hack" dela ga bom pa jaz poslal adminov; noben izdajalec mi ne bo smetil bneta, špilite na vaših emuliranih serverjih, bnet je za lastnike org only! )
hahahahaha
hahahahahahaha
hahahahahahahahahah
ni šanseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da dela ( če se bo pa že kdaj zgodilo da kakšen "hack" dela ga bom pa jaz poslal adminov; noben izdajalec mi ne bo smetil bneta, špilite na vaših emuliranih serverjih, bnet je za lastnike org only! )
Hux ::
ce pa dela tak kot na beta verziji lepo in ocinkovito. Mene tak boli kurac ker se mi ta spil sploh ne dopade.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkrita (in že odpravljena) resna ranljivost v SignaluOddelek: Novice / Varnost | 7828 (5283) | Matija82 |
» | Kriptomenjalnica zaradi smrti ustanovitelja z zaklenjenimi 190 milijoni kanadskih dol (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 26204 (20960) | Vazelin |
» | Linux na svežem Samsung ChromebookuOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13986 (11561) | LightBit |
» | Intel bo lovil goljufe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8439 (6305) | KoKi |
» | Win XP NTFS?Oddelek: Programska oprema | 1399 (1058) | andrej |