Forum » Omrežja in internet » Koliko kablovja pri Lastovki - Krim (net, telef. TV)
Koliko kablovja pri Lastovki - Krim (net, telef. TV)
Navy ::
Lep pozdrav mojsti tehnike
Odločamo se za UPC-jev paket Lastovka - trojček, pa nas zanima z kolikšno količino kablovja, vtičnic in podobnim se bomo morali spopasti.
Hvala za odgovor
Navy
Odločamo se za UPC-jev paket Lastovka - trojček, pa nas zanima z kolikšno količino kablovja, vtičnic in podobnim se bomo morali spopasti.
Hvala za odgovor
Navy
Karen ::
Na streho dobiš satelitsko anteno, od tam do tja kjer hočeš imeti tv ti koaksialni kabel speljejo, ta gre v lastovkin digitalni sprejemnik (rabiš napajanje 220v za sprejemnik), od sprejemnika do tv-ja pa ti napeljejo scart kabel. To je minimalno. Zdaj pa lahko recimo audio pelješ iz digitalnega sprejemnika na hifi ipd.
Vice ::
Rabiš približno:
38m UTP kabla
15,7m Koaks kabla
13 lan vtičnic
5x šuko doze
24m 220v kabla
4m zajle
Na grobo ocenjeno
38m UTP kabla
15,7m Koaks kabla
13 lan vtičnic
5x šuko doze
24m 220v kabla
4m zajle
Na grobo ocenjeno
Thunder wave ::
Vice zanima me samo zakaj rabi toliko UTP kabla, ker koliko vem ga rabiš samo za povezavo z računalnikom. Ostalo gre po coax kablu, če se ne motim. Pa zakaj toliko lan vtičnic?
T4dej ::
kraner a nič ne čutiš, kako te za nos vleče;=))
aja Vice,
pozabil si še na 4 m elastike.
;=)
aja Vice,
pozabil si še na 4 m elastike.
;=)
Navy ::
fantje niste resni
p.s.
pravi mojstri prišli in že zmontirali- kablovja pa - o moj bog ni da ni
p.s.
pravi mojstri prišli in že zmontirali- kablovja pa - o moj bog ni da ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako vzpostaviti omrežje z več ruterji in enim modemom? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 27514 (8380) | fpopla87 |
» | Težava s priklopom televizije v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4312 (3957) | broken/link |
» | SmartTV ... vzpostavitev interneta ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 3033 (2483) | karioka32 |
» | Nakup LAN kablov kat. 5 ali 6 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15999 (14416) | Invictus |
» | koaksilni kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1687) | sosko1 |