Forum » Programska oprema » Kako zapisati *.m2v in *.wav na Video DVD?
Kako zapisati *.m2v in *.wav na Video DVD?
[5er] ::
Pozdravljeni,
imam problem in sicer, da sem s programom Adobe Premier zmontiral nek filmček in ga sedaj želim zapeči kot Video DVD. Adobe Media Encoder mi je ustvaril sledeče datoteke: "ime.m2v", "ime.m2v.xmpses", "ime.wav" in "ime.xmp".
Sedaj me pa zanima, kako naj zapečem te datoteke, da bodo delovale kot Video DVD, torej se bo DVD predvajal, če ga vstavim npr. v DVD Player...
Hvala,
Peter
imam problem in sicer, da sem s programom Adobe Premier zmontiral nek filmček in ga sedaj želim zapeči kot Video DVD. Adobe Media Encoder mi je ustvaril sledeče datoteke: "ime.m2v", "ime.m2v.xmpses", "ime.wav" in "ime.xmp".
Sedaj me pa zanima, kako naj zapečem te datoteke, da bodo delovale kot Video DVD, torej se bo DVD predvajal, če ga vstavim npr. v DVD Player...
Hvala,
Peter
Lep dan! ;)
stegy ::
Poskusi DVD author gui. Dodaj Video datoteko in audio datoteko. Mislim, da ti zna pretvorit avdio v pravi format. Naredi ti datotečno strukturo. Zapeči jo npr. z CdBurnerXP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s pisanjem na DVD/CDOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (809) | nnm123 |
» | Pomoč pri obdelavi videa iz kamereOddelek: Zvok in slika | 2376 (2103) | branko63 |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28399 (7835) | LexLuthor |
» | [Nero] Video DVD, "burn on the fly" ?Oddelek: Programska oprema | 1345 (1285) | kuglvinkl |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2030 (1716) | CaqKa |