Forum » Zvok in slika » Žica v zvočniku - kje kupiti?
Žica v zvočniku - kje kupiti?
MadMax ::
Vprasanje je torej, kje naj dobim mehko tanko pleteno zico, ki povezuje prikljucek na zvocniku z membrano.
Poskusil sem ze vse mogoce sam-svoj-majstor varijante, a mi vse raztrga po 15 minutah postenega navijanja
Aja: zvocnik je 50W 20cm bas Ei-Niš (rabim za oba - sicer nista nevemkaj, toda razen te zice sta neunicljiva ).
TNX 4 info!
btw.: saj ju bom kmalu dal v penzijo, ce bi kje ugodno naletel na B&W DM 602 S2 ali DM 603 S2. Tako da - ce kdo ve za omenjena modela v crni barvi - kupim!
Poskusil sem ze vse mogoce sam-svoj-majstor varijante, a mi vse raztrga po 15 minutah postenega navijanja
Aja: zvocnik je 50W 20cm bas Ei-Niš (rabim za oba - sicer nista nevemkaj, toda razen te zice sta neunicljiva ).
TNX 4 info!
btw.: saj ju bom kmalu dal v penzijo, ce bi kje ugodno naletel na B&W DM 602 S2 ali DM 603 S2. Tako da - ce kdo ve za omenjena modela v crni barvi - kupim!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fizika pomočOddelek: Šola | 4930 (1069) | parisjan |
» | dvojno stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1220 (1024) | be12ni |
» | zvočniki visokotonec se skuriOddelek: Zvok in slika | 5027 (4727) | jRk0 |
» | generator za veterno elektrarnoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5893 (5455) | Azrael |
» | naloga za fizikoOddelek: Šola | 1757 (1485) | tx-z |