Forum » Kaj kupiti » Teac 24× ali Lite-On 32×
Teac 24× ali Lite-On 32×
kuglvinkl ::
Štanco bom v glavnem potreboval za backup enoto. Tako, da kakšne blazne hitrosti me ne zanimajo. In zdej cincam. Ima ta Teac več bombončkov, je bolj zanesljiv? Ahem, ta Lite-On je zmožen peči minimalno na 8× hitrosti. Je to za podatke v redu?
Jebiga, zadnjo štanco sem imel pred letom dni in pojma nimam, na kaj moram bit pozoren...
Jebiga, zadnjo štanco sem imel pred letom dni in pojma nimam, na kaj moram bit pozoren...
Your focus determines your reallity
ender ::
Kupi TEACa 40x če lahko. Pečenje pri nizkih hitrostih danes tako ali tako ni priporočljivo, ker so sami mediji optimizirani za višje hitrosti (optimalna hitrost za večino medijev je 8-12x - optimalna pomeni, da na samem mediju ni napak [tu so mišljene vse napake, tudi tiste, ki jih mehanika lahko odpravi]; tako pri nižjih kot pri višjih hitrostih se število napak poveča, vendar zanimovo, pri nižjih je število napak pogosto večje kot pri višjih)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
_Mortal_ ::
men se sploh nič ne segreva. No ker pekač se pa po petih cedejih "ogrel"
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Kja pa ta 24× teac, je že izšel firmware za Mt. Rainier? Pri -onu je že podprt?
ender ::
nodes: kako se ti segreva? včeraj sem zaporedoma zapekel 5 CDjev (pri 32x), pa ni bil nič toplejši kot Pioneer DVD-103 ob branju...
There are only two hard things in Computer Science:
Kaj pa ta 24× teac, je že izšel firmware za Mt. Rainier? Pri Lite-onu je že podprt?
Paramedic ::
Ja, na 24x Teacu je Mt.Rainer ŽE podprt, mam flashano, cd-rw še naprej dela BP, vendar Mt.R še nism sprobal.
Sicer pa, če moreš, kupi Teaca 40x, al pa vsaj 24x, se splača!
Sicer pa, če moreš, kupi Teaca 40x, al pa vsaj 24x, se splača!
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Mt. Rainier" (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5666 (4476) | bastadu |
» | cd-rwOddelek: Kaj kupiti | 1627 (1228) | BoO |
» | Vprašanje za lastnike Teacovega 40x pekača...Oddelek: Kaj kupiti | 2792 (1914) | Sergio |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5851 (4844) | ender |
» | Kateri pekač kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 1991 (1543) | Dami |