» »

Izgubljena položnica

Izgubljena položnica

Blum ::

Pomotoma sem izgubil ali pa kam založil položnico, ki bi jo mogel nujno plačati. Kaj lahko storim?
Vem znesek, šifro naročnika, naslovnika, št. računa, naslovnikov TRR. Se da izpolnit s temi podatki novo položnico (prazno)?
Ali naj kar pokličem, pišem e-pošto, če mi pošljejo novo - sledijo kakšni dodatni stroški?

T0RN4D0 ::

Mislim da to zadostuje da vzameš prazno položnico in jo izpolniš.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Furbo ::

Važna sta predvsem TRR prejemnika in njegov sklic, najlažje bi bilo plačati kar prek kake e-banke. Položnico lahko sam kupiš novo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Hvala!

Avenger ::

Tudi sklica ne rabiš nujno - le računat moraš s tem, da potem prejemnik 'ročno' zapre terjatev, tako da odpre tvojo kartico in pogleda kaj si dolžan, kar lahko traja tudi nekaj dni, ampak nič bati: če potem pošlje opomin, da nisi plačal, pač pošlješ kopijo tiste položnice ali pa pokličeš in poveš datum plačila.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

fosil ::

Pri velikih firmah je sklic kar nujna zadeva, sploh če gre na primer za kakšno naročnino (recimo internet), ker ima lahko več tisoč ljudi isti znesek in je potem precej težko ugotovit kdo je plačal.

Če nimaš sklica je bolje da pokličeš tja in jih prosiš, da ti povejo sklic.

Če je pa kakšna mala firmica, bodo pa po znesku verjetno zelo hitro ugotovil zakaj je šlo in kdo je plačal, če seveda nimajo ravno kakšne stvari v akciji in jo je naročilo 100 ljudi :)
Tako je!

Sem poklical, pa so mi povedali TRR, sklic in točen znesek, tako da sem lahko preko Klika izvedel plačilo! Hvala še enkrat za nasvete

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stroški opomina

Oddelek: Loža
334490 (3313) SaXsIm
»

trr

Oddelek: Pomoč in nasveti
193206 (2778) Assass1n
»