» »

Spletna banka ABANET

Spletna banka ABANET

vinetu ::

Ali kdo ve zakaj ne dela ABANET

letmein ::

Ker prenavljajo informacijski sistem. Do jutri popoldne naj bi vse delalo..

vinetu ::

letmein je izjavil:

Ker prenavljajo informacijski sistem. Do jutri popoldne naj bi vse delalo..

hvala

prox ::

Še komu ne dela abanet?
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

matej_jack ::

Meni deluje. Je pa objavljeno sistemsko obvestilo:
Motnje v delovanju spletne banke Abanet

26.6.2014

Trenutno prihaja do motenj v delovanju spletne banke Abanet zaradi del na informacijskem sistemu Abanke. Izvajamo vse potrebno, da ponovno vzpostavimo normalno delovanje.

Za nevšečnost se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

prox ::

Am.. ima še kdo pri abanki znesek, ki ga prej ni blo? Prej sem imel nekje 0,11EUR(2 dni zapored sem bil na spletni banki in videl ta znesek) zdaj pa nekaj čez 7EUR pa nevem od kje, sem pregledal promet in pa paypal, če je kdo dal refund ampak še vedno nevem od kje teh 7EUR? :)

sarcasm = ON
mogoče kaka politična stranka podkupuje za volilni glas? :| :))
sarcasm = OFF
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

BCSman ::

a ni bila abanet včasih zastonj, zdaj je pa 55centov na mesec? ali to velja tudi za študentski račun?

Cooler ::

BCSman je izjavil:

a ni bila abanet včasih zastonj, zdaj je pa 55centov na mesec? ali to velja tudi za študentski račun?

Od kar imam jaz račun tudi pri Abanki (caa 2 leti) Abanet ni zastonj. Kot si že napisal je uporabnina (trenutno) 0,55EUR, za študente/študentski račun pa je zastonj, ampak samo do dopolnjenega 27 leta starosti.

abyssus ::

Mama si je danes dala narediti ABANET. Težava je, ker imamo doma večino položnic napisanih na očeta. Zanima me, če lahko ona plačuje položnice, ki so sicer pisane na očeta? Ali lahko pride do težav?

mihec87 ::

Prejemnika oz izdajatelja položnice zanima samo sklic oz referenca ter vsota..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

betmen ::

abyssus je izjavil:

Mama si je danes dala narediti ABANET. Težava je, ker imamo doma večino položnic napisanih na očeta. Zanima me, če lahko ona plačuje položnice, ki so sicer pisane na očeta? Ali lahko pride do težav?

Nobenih težav ni... Samo pravilno izpolni položnico (predvsem referenco oz. sklic ter znesek) in to je to.

Torej vedo oni, kdo je plačal in kdo ne? Da ne bo potem kakih nepotrebnih opominov.

s6c-gEL ::

"Njih" zanima samo bic, iban in referenca.

betmen ::

abyssus je izjavil:

Torej vedo oni, kdo je plačal in kdo ne? Da ne bo potem kakih nepotrebnih opominov.

Ne more bit opomin če izpolniš pravilno referenco oz. sklic, ter njihove podatke in TRR. Če hočeš pa za tvojo dušo, lahko pod namen napišeš ime in priimek dejanskega plačnika. ampak ne bo potrebno

Tisto kdo pošilja oz. kdo plača sploh ni važno!

Če ti lahko razložim, na vsakdanjem primeru:
Pošlješ paket z odkupnino, z UPN nalogom

Ta nalog nakaže Pošta Slovenije. Jaz samo pogledam refrenco oz. sklic in vem kdo je plačal. Plačnik itak piše da je Pošta Slovenije

s6c-gEL je izjavil:

"Njih" zanima samo bic, iban in referenca.

niti jih ne zanima toliko bic, če ga ni ga komot spustiš.

IBAN oz. TRR in pa refrenca sta glavna

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: betmen ()

fosil ::

Saj če greš položnico z gotovino plačat na šalter, bo tudi prišel denar iz čisto nekega tretjega računa ne pa iz računa tvojega očeta.
Tako je!

Hvala vam vsem!

quepasa ::

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal. S kartico Abanke sem dvignil denar na (zdi se mi, da NLB) bankomatu. Od tega je že več kot 36 ur, stanje pa se še ni spremenilo, torej kot da ne bi dvignil denarja. Je to normalno? Stanje gledam prek Abaneta.

shadeX ::

Je to normalno?

Ni normalno.

s6c-gEL ::

Med vikendom stanje ni posodobljeno ?

shadeX ::

Vedno je.

Sicer je mogoče da opravljajo kakšna vzdrževalna dela in se stanje ni posodobilo. Mogoče bo kaj več znanega v ponedeljek.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Placevanje poloznic (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8922712 (18301) drekodovce
»

Debetna Visa - Izbira banke

Oddelek: Loža
213759 (3149) c0ck4m0u53
»