Forum » Igre » Crysis 2
Crysis 2
particle ::
Ja res lahko daš headshot, samo s prvim mu je treba odpihnit čelado, in šele z drugim v lignja. Samo tistim elitkam pa nima veze kolk headshotov spustis, dokler ima tist armor mode on, je drek :D
PNG ::
Ni res, jaz sem jih veliko ubil z enim strelom. Se jih da, samo moraš prav merit ;)
Kaj se samo meni zdi igra prelahka? Pikola, na najvišji težavnostni stopnji igram in odkar imam oni enhanced stealth (ki po mojem potroji čas, koliko si lahko cloaked) skozi igro kar letim, skoz cloakan...
Kaj se samo meni zdi igra prelahka? Pikola, na najvišji težavnostni stopnji igram in odkar imam oni enhanced stealth (ki po mojem potroji čas, koliko si lahko cloaked) skozi igro kar letim, skoz cloakan...
RejZoR ::
Je lahka. Mogoče zaradi cloaka pa tud Ai ni ravno neki blazno naprednega. Mislim, si cloakan, nakar se ti sprazni in te opazijo. Namesto da bi te probal potem izbezat iz mesta kjer so te videli samo postopajo naokoli in čakajo, da jim spustiš headshot. Edino kar naredi Post Human težavnost težko je, če te ujamejo na odprtem, kjer te takoj zrešetajo. Ampak to se mi je do zdej zgodilo ene 4-5x. Ne vem, prej sem se v špilih vedno izogibal najtežje stopnje. Hard še recimo ampak naprej od tega pa nisem praktično nikoli izbiral, ker sem vedel, da bom samo več preklinjal, ker bom crkaval na blesave načine. Tle pa sem reku, matr, če sem Crysis 1 igral na Delta in je šlo kar ok čez, potem bom tud tole na najtežje. In tud je tko.
Je pa zadeva relativno dolga. Zdele jo igram že kar nekaj časa, pa imam šele 2 aktivna in odklenjena suit powerupa, kar pomeni, da mora bit še kar precej igre, da odklenem ostalo. Razen če nato hitro dobiš večino ostalih. Zdele sem mal naprej od točke kjer me je ujel Lockhart.
Je pa zadeva relativno dolga. Zdele jo igram že kar nekaj časa, pa imam šele 2 aktivna in odklenjena suit powerupa, kar pomeni, da mora bit še kar precej igre, da odklenem ostalo. Razen če nato hitro dobiš večino ostalih. Zdele sem mal naprej od točke kjer me je ujel Lockhart.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Uf ja, še daleč od konca si. Jaz sem že precej naprej pa še nisem končal. Najbolj me moti to, da te AI sploh ne bo izbezljal iz tvojega mesta, tudi če vedo kje si. Kake granate, ah kje (to je že HL1 poznal, mimogrede) - noter bodo hodili skozi vrata en po en in čakali da jih postreliš. AI je resnično obupna, no...
Berserker ::
V bistvu so alieni kar zanimivi od vojakov se razlikujejo po tem da radi skačejo po objektih in stavbah če so ranjeni pa te napadejo od blizu. Te malo večje alienske riti so pa čisto kopirali iz Halo, samo oklep je malce drugačen. Drugače pa škoda da ni ničesar slišanega o Nomadu in Psihotu.
Jst ::
Senitel: Se spomniš, ko sem ugotovil, da Crysis2 na 64bit poje manj CPUja in tudi počasneje laufa?
Za C2 sem vesel, da zna izkoristiti več jeder zato, ker jih večina dx9 špilov ne zna, poleg tega je pa dx11 spisan ravno v mislih na večjedrne CPUje.
--
V C1 si lahko iz dreves naredil hlode ali polena, če si tako streljal, tukaj pa nič... :/
Tole bi 8 jedrnika zaposlilo za vedno, če bi bila NekaBednaFunkcija tvoj while. :)
Za C2 sem vesel, da zna izkoristiti več jeder zato, ker jih večina dx9 špilov ne zna, poleg tega je pa dx11 spisan ravno v mislih na večjedrne CPUje.
--
V C1 si lahko iz dreves naredil hlode ali polena, če si tako streljal, tukaj pa nič... :/
#define NUM_OF_THREADS = 7; int _tmain() { HANDLE hThreads[NUM_OF_THREADS]; for(int i=0; i<NUM_OF_THREADS; i++) { hThreads[i] = CreateThread(NULL, 0, NekaBednaFunkcija, NULL, 0, &dwThreadIdArray[i]); } }
Tole bi 8 jedrnika zaposlilo za vedno, če bi bila NekaBednaFunkcija tvoj while. :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Bor H ::
Prokleti checkpointi in prokleti bugi. V enem delu sem se zataknu in preprosto nimam volje nadaljevat ker vsakič ko loada morš najprej 3 minute preganjat dva aliena (ki jih itak lahko fentajo tvoji komradi brez pomoči) pol ti pa še špil naključno odvzame 1 al 2 JAW missla, ki bi prišla neskončno prov. WTF!
Dr_M ::
Odlocil sem se, da si ne bom pokvaril uzitkov z napol koncanim spilom in bom raje pocakal na kaksen popravek ali dva.
Med tem, pa upam, da si najdem cas Za Crysis in Crysis Warhead.
Med tem, pa upam, da si najdem cas Za Crysis in Crysis Warhead.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Senitel ::
Torej, kaj zaboga potem rabi toliko CPU-ja?
Vsak klic Direct3D funkcije stane CPU cikle. Vsaka sprememba shaderja, teksture, izris batcha trikotnikov... In D3D9 tega niti ne moreš spravit čez threade, ker imaš na koncu en in isti objekt in se vse skup serializira.
Senitel: Se spomniš, ko sem ugotovil, da Crysis2 na 64bit poje manj CPUja in tudi počasneje laufa?
D3D10/11 klici so bistveno cenejši za CPU, ker je runtime precej poenostavljen. Poleg tega pa še omogoča, da vsak thread sestavi svoj "command list" za GPU. Ampak če je zadaj D3D9 je to dost brezveze. Čez D3D9 boš spravil X klicev, če uporabljaš 1 thread ali pa 10. In kar je še slabše, teh X klicev ne moreš prav bistveno pohitrit tudi če nabaviš precej hitrejši procesor (po frekvenci), ker pridejo v igro tranzicije v kernel mode in nazaj.
To je tisti upper limit na D3D9, ki je dejansko problem in ne kompleksnost shaderjev ali velikost tekstur (dokler na udariš v par zopernih restrikcij glede uporabe določenih resourcev). In ta limita je praktično ista že od 2002...
BALAST ::
Unikatna zgodbica za nedeljsko čitanje.
Chairman: "So we have only a short amount of time to get this game out and we need results. I need something ready in less than 2 weeks so we can leak a buggy version to get people talking"
Designer: "Well I like the start of Modern Warfare 2. We could use something like that. Also F.E.A.R 2 looked good in the buildings.. why don't we copy those textures?"
Chairman:"A Bridge scene! All good FPS games should have a bridge scene. Now we need a general feel. Music, main enemy building, sidekick...What can we copy from for that?"
Designer:" Half Life 2! They had it all we can steal loads of aspects of that and make it modern. Except the dog..didn't like the dog. But we can use the tower, make a girl who looks like Alyx use similar music and noises we can even make the aiir ships look similar."
Chairman:"Good idea. Now how about the almost evil guy who guides you through? I liked the way fallout New Vegas had a man in a chamber. People would never expect that again."
Designer:" We are just too good. After stealing all this we can get it out in a week. Hmm what about multiplayer?"
Chairman" Who cares everyone knows it will never be better than the Battlefield series. Lets just clone MW2 multiplayer."
Designer:"What about servers? We need servers."
Chairman:"No we don't. Lets make loads of pretend servers which are actually just chat rooms!
Everyone will just get bored and go back to bad Company 2."
Designer:"Wow this is going to be easy....Excpet the whole DX11 thing."
Chairman: Who cares about DX11 lets just keep telling them we will release it after."
Designer:" OK done"
Chairman:" What do you mean done"
Designer: " Well it was that easy I stole everything while you where talking and already uploaded the buggy version to Pirate bay!. I'll take the next 2 weeks to iron out most of those bugs."
Chairman:"Great job now put on your Dice badge and get to work on Battlefield 3! After this bag of crap we need something to make people have faith in us again!"
Chairman: "So we have only a short amount of time to get this game out and we need results. I need something ready in less than 2 weeks so we can leak a buggy version to get people talking"
Designer: "Well I like the start of Modern Warfare 2. We could use something like that. Also F.E.A.R 2 looked good in the buildings.. why don't we copy those textures?"
Chairman:"A Bridge scene! All good FPS games should have a bridge scene. Now we need a general feel. Music, main enemy building, sidekick...What can we copy from for that?"
Designer:" Half Life 2! They had it all we can steal loads of aspects of that and make it modern. Except the dog..didn't like the dog. But we can use the tower, make a girl who looks like Alyx use similar music and noises we can even make the aiir ships look similar."
Chairman:"Good idea. Now how about the almost evil guy who guides you through? I liked the way fallout New Vegas had a man in a chamber. People would never expect that again."
Designer:" We are just too good. After stealing all this we can get it out in a week. Hmm what about multiplayer?"
Chairman" Who cares everyone knows it will never be better than the Battlefield series. Lets just clone MW2 multiplayer."
Designer:"What about servers? We need servers."
Chairman:"No we don't. Lets make loads of pretend servers which are actually just chat rooms!
Everyone will just get bored and go back to bad Company 2."
Designer:"Wow this is going to be easy....Excpet the whole DX11 thing."
Chairman: Who cares about DX11 lets just keep telling them we will release it after."
Designer:" OK done"
Chairman:" What do you mean done"
Designer: " Well it was that easy I stole everything while you where talking and already uploaded the buggy version to Pirate bay!. I'll take the next 2 weeks to iron out most of those bugs."
Chairman:"Great job now put on your Dice badge and get to work on Battlefield 3! After this bag of crap we need something to make people have faith in us again!"
Največji problem tega špila je atmosfera, ki je praktično nima. Dogaja se kao invazija našega planeta pa nikjer nobene žive duše. Nobenih pouličnih bojev, nič. Prvo četrtino igre itaq streljaš samo ljudi...
Recimo če vzamemo HL2 imaš že od samega začetka pristen občutek, da smo ljudje zatirani. Povsod patrulje, Combini vsepovsod, na začetku špila gledaš kako raidajo bloke, kasneje si priča pouličnim bojem, na podeželju se stvari malce umirijo itd.
Tle tega sploh ni. Ok tam sestrelijo enega letečega, to pa je to. Pa celo en fight vojakov in alienov sem opazil priznam. Tega bi moralo bit bistveno več, v ozadju bi moralo skoz pokati, moral bi imeti občutek, da se ljudje upiramo pa čeprav nespešno.
Recimo če vzamemo HL2 imaš že od samega začetka pristen občutek, da smo ljudje zatirani. Povsod patrulje, Combini vsepovsod, na začetku špila gledaš kako raidajo bloke, kasneje si priča pouličnim bojem, na podeželju se stvari malce umirijo itd.
Tle tega sploh ni. Ok tam sestrelijo enega letečega, to pa je to. Pa celo en fight vojakov in alienov sem opazil priznam. Tega bi moralo bit bistveno več, v ozadju bi moralo skoz pokati, moral bi imeti občutek, da se ljudje upiramo pa čeprav nespešno.
MajstrZvasi ::
Sprobal igro in sem precej razočaran nad celotno izkušnjo. Predvsem me moti to ker je bilo že od začetka govora o ločenem razvoju za pc in konzole fasali pa smo consol port. Opcij za naštelat karkoli podrobnejšega zvok grafika v igri ni ne moreš se uleči namesto leana ti ponudijo neko konzolno verzijo tega da pritisneš tipko seveda je to mogoče pri samo določenih objektih in čudna zakasnitev na miški in tipkovnici. Grafika je dobra ampak ni vau in nič kar bi na najvišjih nastavitvah stopilo računalnik. Kot je že nekdo prej omenil sem tudi sam opazil da je grafika na very high bolj ostra kot extreme ostalo se mi zdi enako in razlika v fpsjih precejšnja nevem sicer v čem je tu fora mogoče bi vedel o tem povedat kdo ki ve kako in kaj.
BALAST lepa zgodbica sem se nasmejal ampak na žalost je veliko resnice v njej.
BALAST lepa zgodbica sem se nasmejal ampak na žalost je veliko resnice v njej.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.
Bor H ::
Kot pozitivno: zadeva je presenetljivo dolga, počas se mi ne da več pa še kr je...
manjši spoiler:
čudilo me je da ni tist general mel izjav v stilu "would you kindly"
manjši spoiler:
čudilo me je da ni tist general mel izjav v stilu "would you kindly"
Pesimist ::
Pravi nabsi ste. Predvsem leti to na tiste ko trdite da vam dela Crysis 2 super, le da kontrole lagirajo.
TE VAM NE DELA SUEPER, ker kotrole nesmejo lagirat.
TE VAM NE DELA SUEPER, ker kotrole nesmejo lagirat.
Pa ce das grafiko iz Max na gamer in ne trdis da ti na max dela super in kak fajn je optimiziran spil.
particle ::
Jah če z besedo super ciljaš na 125fps, potem se strinjam. Drugače pa nevem na kakšni mašini ti špilaš, ampak men na 3 leta starmu pcju dela BP. 30-40fps
Zgodovina sprememb…
- spremenil: particle ()
Sej ne leti to na tebe. Ampak na taksne bisere kot ta.
Imput laga nesme biti in tvoj tweak gor ali dol. Imas samo 3 nastavitve uradno v igri. Ce imas input lag imas presvoh komp za Max nastavitev in posledicno nizaj dokler ne izgine.
In da tudi moja masina. Q9300 @3Ghz, 8800GT 512MB, 8GB kolko koli je ze to staro je to weak za max nastavitev. Tudi v srednji nastavitvi se obcuti mouse lag na trenutke. Gamer nastavitev je lih prava.
tr33k :: včeraj, 12:08:15citiraj
#
Meni je pa všeč, ker dela lepo na moji stari mašini pa še grafika je solidna. Gameplay je podoben kot v Killzone 3, malo moti imput lag ampak se navadiš. Mislim da tudi efekti navdušijo in zvok.
Imput laga nesme biti in tvoj tweak gor ali dol. Imas samo 3 nastavitve uradno v igri. Ce imas input lag imas presvoh komp za Max nastavitev in posledicno nizaj dokler ne izgine.
In da tudi moja masina. Q9300 @3Ghz, 8800GT 512MB, 8GB kolko koli je ze to staro je to weak za max nastavitev. Tudi v srednji nastavitvi se obcuti mouse lag na trenutke. Gamer nastavitev je lih prava.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
macgajver ::
Pesimist ni res igram s 70-100fps in je input lag še kako očiten.
tenstan krompir je pa zakon
Dua'L ::
Zakaj mam jaz komaj 40 fps v mp na najvišji resoluciji in extreme nastavitvah?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
če izklopim edge AA se kaj pozna na fpsjih?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()
Glede na to da moraš za EdegAA nekaj preračunavat se verjetno bo poznalo ane. Koliko boš pa sam videl.
MajstrZvasi ::
Končno sem dojel kje je razlika v fpsjih med very high in extreme. Detail draw distance. Na extreme se detajli primer:dreves kjer se najlažje to opazi naredijo dlje kot na very high in to košta precej fpsjev. Ampak še vedno mi ni jasno zakaj je slika na extreme bolj motna zablurana na very high pa čista ostra. Drugih razlik kot detail distance in motne čiste slike jaz ne opazim med tema dvema nastavitvama. Bo treba počakat dx11 patch če bomo lahko potem res kaj konkretno nastavili.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MajstrZvasi ()
Tilen ::
Zato je tudi privzeti FOV nižji. Višji fov in daljši draw distance pomenita nižji FPS.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Berserker ::
#
Meni je pa všeč, ker dela lepo na moji stari mašini pa še grafika je solidna. Gameplay je podoben kot v Killzone 3, malo moti imput lag ampak se navadiš. Mislim da tudi efekti navdušijo in zvok.
V bistvu si biser ti. Kaj potem tebe briga kako mi dela. Če sem sam zadovoljen in sem takole tudi igro preigral potem ni panike da bi moral sploh kaj spreminjati. Navsezadnje je igra v dx9 in manj zahtevna kot crysis1, 4 leta nazaj.
Mi da kdo save game, če je že končal igro? Jaz sem jo končal, a sem trotl po pomoti zbrisal moj save game. Bi pa šel še enkrat skozi, ker ti nano upgradei ostanejo za na novi preigrat, pa bi se še malo igral predatorja z neumnimi boti :)
Rippy ::
Zgleda, da so to igra precej prezgodaj izdali...zadeva je polna bugov, katerih ne bi smelo biti. EA jih je zagotovo prisilil, ker bi igra definitivno potrebovala še mesec ali tri razvoja. Verjetno je to prva igra takšnega profila, ki ima tako malo grafičnih možnosti. V multiplayer je nemogoče igrati na najvišjih nastavitvah, ker enostavno ne vidiš nasprotnika v stealth zaradi "edge AA", če se premika je praktično neviden.
Potem imaš tukaj bonus content z EA store, kateri je skoraj nefunkcionalen. Vedno ko grem v MP mi igra odpre 4 okenca in sporoči "kaj imam novega" in polovica stravi ne deluje tako, kot bi moralo. Sam MP je poln bugov, vsak dan srečaš ljudi z aimboti in podobno svinjarijo, pirati lahko igrajo na official strežnikih...itd.
Sicer je izjemno dobra in lepa igra ampak bo potrebno precej popravkov preden pride na nivo.
@i100k100; povej mi svoj email na ZS.
Potem imaš tukaj bonus content z EA store, kateri je skoraj nefunkcionalen. Vedno ko grem v MP mi igra odpre 4 okenca in sporoči "kaj imam novega" in polovica stravi ne deluje tako, kot bi moralo. Sam MP je poln bugov, vsak dan srečaš ljudi z aimboti in podobno svinjarijo, pirati lahko igrajo na official strežnikih...itd.
Sicer je izjemno dobra in lepa igra ampak bo potrebno precej popravkov preden pride na nivo.
@i100k100; povej mi svoj email na ZS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()
69charger ::
Po mojem bi blo bolš če bi vseskup naredl na prejšnem pogonu.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Outsajder ::
#
V bistvu si biser ti. Kaj potem tebe briga kako mi dela. Če sem sam zadovoljen in sem takole tudi igro preigral potem ni panike da bi moral sploh kaj spreminjati. Navsezadnje je igra v dx9 in manj zahtevna kot crysis1, 4 leta nazaj.
Drek je manj zahtevna če mi crysis 1 dela na high crysis 2 pa še laufat nemorm
Lejte s čim moram jezst igrat. Ta glup bug me bo spravil ob živce...
Posvetite pozornost vpitju "Move out" in "Go", ki prihajajo iz vseh strani in jih imam okoli že ene 3 checkpointe. Pomoje bom nehal igrat to sranje dokler ne zrihtajo, ker je nemogoče igrat ob konstantnem dretju teh debilov, ki jih sploh ni v bljižini.
Posvetite pozornost vpitju "Move out" in "Go", ki prihajajo iz vseh strani in jih imam okoli že ene 3 checkpointe. Pomoje bom nehal igrat to sranje dokler ne zrihtajo, ker je nemogoče igrat ob konstantnem dretju teh debilov, ki jih sploh ni v bljižini.
valvoline1 ::
Špil je ekstra,vsaj zame. Grafika zakon. Efekti(padanje stavb,fizika,ekplozije,osvetlitev... zakon) Men se tole precej bl dopade kot crysis1. Boljše grafike še nisem vidu doslej.
@rejzor špil sem dal skoz,tam je pr men vse bilo ok.Daj patch 1.1 gor če bo kej pomagal.
@rejzor špil sem dal skoz,tam je pr men vse bilo ok.Daj patch 1.1 gor če bo kej pomagal.
http://www.gamersmint.com/crysis-2-dire...
Hehe :) se končno nekaj premika.
Cry-tom: ''No patch was ever confirmed, I have no idea why this website even posted such information. This thread is locked just the same as the others for trying to spread inaccurate information. When there are any big announcements regarding Crysis 2 they will be posted on MyCrysis, if you read something about a patch for example, but don't see it on MyCrysis.com, then it isn't genuine.''
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Torej nisi igral nobene igre že...5 let valvoline1?
Te pa te sprobam kšno,vsaj zvenečih naslovov če je cajt. Morm rečt da vsaj zame crysis 2 zaenkrat nima konkurence. Te takoj potegne noter.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: valvoline1 ()
Tilen ::
RejZoR, in zakaj ne pridržiš tipke Enter in pogledaš kaj je fora?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Mnja to je tako, kot da bi prvič v življenju vozil avto - golfa 2 - in govoril kako je VW najboljša firma na svetu. Dobro, razumem pol. Aja, če pa na konzoli igraš, pol pa je tako, kot da bi vozil prvič v življenju avto - avtomatični menjalnik - in potem debatiral kako obvladaš avto.
GG
GG
Mnja to je tako, kot da bi prvič v življenju vozil avto - golfa 2 - in govoril kako je VW najboljša firma na svetu. Dobro, razumem pol. Aja, če pa na konzoli igraš, pol pa je tako, kot da bi vozil prvič v življenju avto - avtomatični menjalnik - in potem debatiral kako obvladaš avto.
GG
Nekih butastih komentarjev si obdrži zase. Če teb špil ni všeč pač ni. Mogoče pa supermario je tapravi špil zate,al pa pacman.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 43563 (26709) | kajetan |
» | Crysis 1 še vedno grafično zelo zahtevna igra?!Oddelek: Igre | 3285 (2053) | Halfdead987 |
» | PC igre 2012Oddelek: Igre | 9264 (7802) | Skyman |
» | Bo Crysis 2 omejen le na DirectX 9? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 24295 (22352) | korenje3 |
» | GTX 590 zamuja, že v spletnih trgovinahOddelek: Novice / Grafične kartice | 5413 (4582) | alpha1 |