Forum » Igre » Crysis 2
Crysis 2
IvoJan ::
Umm... supermario in pacman sta 2 izmed najboljsih spilov vseh casov. Ce si ti noob in ne ves kaj je dober spil, ter palis na spile kot je crysis 2 ti nismo mi krivi. I haz a dissapoint. Crysis 2 je navadno sranje. Ce bi bila pc exclusive bi se znalo zgodit da bi bil dober spil, ampak ker je pac multi platformska igra, se jim je mudilo z izdajo, zaradi tega pa imamo vse nepotrebne in debilne buge, ter se vedno nimamo dx11. Glede na to da mislijo dx11 ukljucit z patchem, mislim da ne bo tako kot bi moralo bit.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
PNG ::
^--- kar je rekel, smešno mi je ker sem zabil preko 400ur v Crysis 1 MP, ter ustvarjal content za serverje direktno z developerji Crysis 1 in Crysis 2, pol pa pride en nedeljski igričar in meni priča kaj crysis je in kaj crysis ni. Pa to ne moreš verjet :D
valvoline1 ::
Umm... supermario in pacman sta 2 izmed najboljsih spilov vseh casov. Ce si ti noob in ne ves kaj je dober spil, ter palis na spile kot je crysis 2 ti nismo mi krivi. I haz a dissapoint. Crysis 2 je navadno sranje. Ce bi bila pc exclusive bi se znalo zgodit da bi bil dober spil, ampak ker je pac multi platformska igra, se jim je mudilo z izdajo, zaradi tega pa imamo vse nepotrebne in debilne buge, ter se vedno nimamo dx11. Glede na to da mislijo dx11 ukljucit z patchem, mislim da ne bo tako kot bi moralo bit.
Špil sem obrnil,nobenega buga nisem opazil. Pač malo bolj zahtevn špil,NOT 4 NOOBS.
Jaz sem Crysis 2 obrnil na najtežjo nastavitev in mi je dejansko to bil eden izmed lažjih shooterjev kar sem jih do zdaj igral. Nimam pojma o čem ti govoriš...
valvoline1 je izjavil:
Špil sem obrnil,nobenega buga nisem opazil. Pač malo bolj zahtevn špil,NOT 4 NOOBS.
kak car si ti!!! Igras single player spile in se vazis kako hardcore si, ceprav igras na easy.
Dr_M ::
Igras single player spile in se vazis kako hardcore si, ceprav igras na easy.
Ce smo cisto iskreni, dobrih FPS MP spilov ze dolgo ni vec.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Ce smo cisto iskreni, dobrih FPS MP spilov ze dolgo ni vec.
No, ja...TF2, BFBC2, Crysis Wars (ok, ajde, ta je mrtev)...mnja, to je to. S tem da so vsi po vrsti že precej stari.
BF3 bo dober. Mora bit, če ne več ne vidim poante v nadgrajevanju sistema :s
valvoline1 je izjavil:
kak car si ti!!! Igras single player spile in se vazis kako hardcore si, ceprav igras na easy.
MP itak ne spilam shooterje,sem bolj racing fan. No crysis2 sem imel na 3to stopnjo težavnosti,ena višje je bila posthuman če se ne motim,špil sem že zbrisal.Morm reč da je men še kar zmatralo xD.
RejZoR ::
RejZoR, in zakaj ne pridržiš tipke Enter in pogledaš kaj je fora?
Mogoče zato ker se to dogaja že skozi 3 checkpointe. Lahko se postavim na glavo, stiskam enter, se mečem v prepade, pustim fentat, nič ne pomaga.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
ERGY ::
Lejte s čim moram jezst igrat. Ta glup bug me bo spravil ob živce...
Posvetite pozornost vpitju "Move out" in "Go", ki prihajajo iz vseh strani in jih imam okoli že ene 3 checkpointe. Pomoje bom nehal igrat to sranje dokler ne zrihtajo, ker je nemogoče igrat ob konstantnem dretju teh debilov, ki jih sploh ni v bljižini.
Točno tu ob tej vodi imaš levo neviden kontejner Stoji na vodi
Jst ::
Ko sem pogledal rejzorjev video, mi je youtube ponudil še polno enakih, "move out!" in "go!" se derejo na ene štirih videih, vsi na drugih lokacijah. Poglejte, eni so samo 15sek.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Ce smo cisto iskreni, dobrih spilov ze dolgo ni vec.
Fixxed.
Hehehe. Jaz sicer kupujem spile, ampak C2 nisem, ampak iz principa najverjetneje bom. Anyway, sem na zacetku, Financial District, kjer zacnes na strehi in ko prides dol, celo vidis fajt med marinci in alieni in ene par teh alienov te tudi napade.
Tu se zgodba včeraj konca, ker sem alt-tab na Desktop v Opero in potem dal racunalnik spat (Sleep).
Ko sem danes vzgal racunalnik, se mi ni pokazala Opera, ampak me je vrglo direkt v igro Crysis2, ki naj bi zdela v ozadju. Anyway, Pobijem te Aliene (prvic vceraj sem umrl od APCja) in kaj se zgodi??? Spremenijo se koze mrtvih Alienov v navadne vojake, ki lezijo na tleh, zraven pa tiste muhe, kjer dobis Catalyst. Ojoj.
Tu se zgodba včeraj konca, ker sem alt-tab na Desktop v Opero in potem dal racunalnik spat (Sleep).
Ko sem danes vzgal racunalnik, se mi ni pokazala Opera, ampak me je vrglo direkt v igro Crysis2, ki naj bi zdela v ozadju. Anyway, Pobijem te Aliene (prvic vceraj sem umrl od APCja) in kaj se zgodi??? Spremenijo se koze mrtvih Alienov v navadne vojake, ki lezijo na tleh, zraven pa tiste muhe, kjer dobis Catalyst. Ojoj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Pesimist ::
Meni crysis 1 ni bil nic posebnega. Sem ga obrno ampak saj ni blo nic druga pametnega takrat. Spilo sem tak samo zaradi grafike. Spil kot sam je ze 1ka bla katastrofa.
bluefish ::
Tejle igri sem dal šanso nekje do pete misije, potem pa me je vse skupaj minilo - glupa AI, zanič vzdušje,... Žal, še ena random streljačina.
Ena dobra stran pa vseeno je: Ta nov pogon je vseeno pasa za oci na konzolah.
+Za tiste, ki se sprasujete zakaj je slika bolj sharp na manjsi nastaviti od najvisje. Nizja nastavitev ima Camera Motion Blur, višja pa Camera Motion Blur and Object Blur. Pomoje je tu en razlog. Verjetno pa obstaja se kaksen.
Crysis2 Advanced Graphics Options program bi moral biti standard; vsaka igra bi morala imeti nekaj podobnega oz. toliko opcij.
+Za tiste, ki se sprasujete zakaj je slika bolj sharp na manjsi nastaviti od najvisje. Nizja nastavitev ima Camera Motion Blur, višja pa Camera Motion Blur and Object Blur. Pomoje je tu en razlog. Verjetno pa obstaja se kaksen.
Crysis2 Advanced Graphics Options program bi moral biti standard; vsaka igra bi morala imeti nekaj podobnega oz. toliko opcij.
Zgodovina sprememb…
detroit ::
Crysis enka je bla dobra glede na komentarje tale ni vredna ni downloada?. Sj ne da lahko kej druzga naredim imam srečo z novim dvdromom, mi ne bere original dvdjev:D Kupim dragon age ne bere, kupim sc ne bere dam notr posnet dvd bere ko zmešan....
Skero
Ena dobra stran pa vseeno je: Ta nov pogon je vseeno pasa za oci na konzolah.
Oz je najbolje, da z zgoraj omenjenim tweakerjem izklopite vse sranje od blura, glajenje robov in ansotropic filtering (AF). In namesto tega uporabite MLAA in v CCC vsilite 16x AF. Slika bo neprimerno lepša in brez ogabnega zamegljevanja vsega. Sicer z MLAA robovi niso toliko zmehčani ampak je pa slika po rugi strani mnogo bolj ostra in nasplošno bolj prijazna očem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
detroit ::
EA jih je zagotovo prisilil, ker bi igra definitivno potrebovala še mesec ali tri razvoja.
aja ....ea ok zdj mi je jasno:D
A ma ea čez tudi da2 in tdu2?:P
Skero
Kaj je "Draw Near FoV"?
Jaz imam nastavljen FoV 90, Movement Fov 75, za Draw Near FoV pa ne vem, niti si ne predstavljam, kaj bi lahko pomenil...
Jaz imam nastavljen FoV 90, Movement Fov 75, za Draw Near FoV pa ne vem, niti si ne predstavljam, kaj bi lahko pomenil...
Dr_M ::
Kaj pa je narobe s FOV90? A ni to cisto normalno za FPS igre?
The reason why most of society hates conservatives and
Ta špil ima FOV itaq čuden. 55 je normalno kakor je tunel pač lahko normalen, karkoli več zjebe perspektivo in izgleda kot da buljiš svet skozi stekleno kroglo.
69charger ::
Treba bo počakat da pride ven kakšen AI community mod,potem pa bo celo za igrat.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
wolverine22 ::
Kje se sploh nastavi oz. pride do advanced graphic options v spilu?? Nikakor ne najdem
Bolf3nk ::
če si gledal, si videl link do programa ne samo ss, s katerim si to nastaviš. v sami igri ni tega
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Crysis 2 Advanced Graphics Settings:
http://forums.steampowered.com/forums/s...
Tle si snemite ta tweaker, ki omogoča nastavljanje "skritih" nastavitev.
http://forums.steampowered.com/forums/s...
Tle si snemite ta tweaker, ki omogoča nastavljanje "skritih" nastavitev.
macgajver ::
Jaz imam fov naštiman na 65 je pa odvisno od monitorja kolega ima na 27col fov 75 pa izgleda SUPER. na 90 je pa res malo čudno.
RejZoR tweaker FTW. Hvala. Samo je smeh da mora en tipčk cryteku nakazat kako se stvari streže jao jao.
RejZoR tweaker FTW. Hvala. Samo je smeh da mora en tipčk cryteku nakazat kako se stvari streže jao jao.
tenstan krompir je pa zakon
Crytek mu je pa obrazložil nekaj command, ki jih je dobil iz leakane verzije. Mutual benefits.
--
Torej za monitor, ki ima razmerje 16:10, bi si vi nastavili FoV...
--
Torej za monitor, ki ima razmerje 16:10, bi si vi nastavili FoV...
Crytek mu ni ničesar obrazložil, ker gre za iste komande kot so bile v Far Cry in prvem Crysis-u. + nekaj novih.
ERGY ::
Eden od dev je meu na twiteru za foro nekaj napisano pa so vsi skočli v luft. DX11 ne bo za ta gejm, drugače bi ga meli že takoj.
Kako se pride do konzole? con_restricted ne dela, oziroma poznate ukaz, ki omogoci dostop?
+C1 je imel r_DisplayInfo zelo dobro postiman. Je tu kaksna moznost do podobne funkcionalnosti? (karkoli nastavis v autoexec.cfg r_displayinfo = 0,1,2 ne dela)
+C1 je imel r_DisplayInfo zelo dobro postiman. Je tu kaksna moznost do podobne funkcionalnosti? (karkoli nastavis v autoexec.cfg r_displayinfo = 0,1,2 ne dela)
Se neki: nisem videl za kateri spil je nekaj downloadalo; a se je Crysis 2 mogoce posodobil?
Ce se je, kje bi videl kaj so popravili?
edit: ceprav ima EA navado, da pri tako early patchih posodobi samo MP. Kot smo pa v tej temi videli, je SP potreben remonta.
Ce se je, kje bi videl kaj so popravili?
edit: ceprav ima EA navado, da pri tako early patchih posodobi samo MP. Kot smo pa v tej temi videli, je SP potreben remonta.
Zgodovina sprememb…
MajstrZvasi ::
Lool pa smešni so vsi skupej. Že od začetka se je govorilo o najbolj napredni grafiki na planetu in cryengin 3 oh in sploh + uporabljene vse možne tehnologije napredne fizike itd itd.
Kaj smo dobilI lep dx9 špil ki je inferioren crysisu 1 Pfuujjj nej si vs dnar vred z xboxom zatlačjo v rit ki so ga dobil s prodajo.
Kaj smo dobilI lep dx9 špil ki je inferioren crysisu 1 Pfuujjj nej si vs dnar vred z xboxom zatlačjo v rit ki so ga dobil s prodajo.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.
Outsajder ::
Pri meni je pa grafa prešvoh in bi si kmalu mogu omislit tole Gigabyte GeForce GTX 560.
Švohnej kot tole pa ni vredno nabavit.
Švohnej kot tole pa ni vredno nabavit.
jazbec ::
gtx560 niti ni švoh grafa-je 7 najboljša
igra pa je reazočaranje na kvadrat
še dx11 ji ne pomaha več
igra pa je reazočaranje na kvadrat
še dx11 ji ne pomaha več
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jazbec ()
g. Oden ::
Koj k**c rabiš dx11 če je grafika tako ekstra kot je zdaj.Ne vem. U bistvu kolk vidim se določeni tule jokcajo samo zarad tega ker ni dx11,in kaj potem če bi bil? Jaz sem itak še vedno na xp,in se z dx10 in 11 sploh ne obremenjujem.Win7 sem le enkrat dal gor za sprobat in ga takoj dol zbrisal.Nič kaj posebnega.XP 4 ever.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: valvoline1 ()
valvoline1 je izjavil:
Koj k**c rabiš dx11 če je grafika tako ekstra kot je zdaj.Ne vem. U bistvu kolk vidim se določeni tule jokcajo samo zarad tega ker ni dx11,in kaj potem če bi bil? Jaz sem itak še vedno na xp,in se z dx10 in 11 sploh ne obremenjujem.Win7 sem le enkrat dal gor za sprobat in ga takoj dol zbrisal.Nič kaj posebnega.XP 4 ever.
Ce bi bli vsi tako nerazgledani kot ti, bi se vedno bili v kameni dobi.
barocco ::
osebno ,se mi zdi igra solidna tudi MP.
sem bil skeptičen glede moje škatle da bo prenesla: AMD64 4800+am2 @2.5Ghz(Brisbane), gigabyte8800gt 512mb ,4*1gb Patriot ddr2 800mhz,W7x64 ULTIMATE 320HDD,pa, mi igra dela oz teče lepo na SP in MP ,kot bi igral COD MW2 mp, v glavnem sem presenečen,ker sem mislil ,da jo bom poganjal na diapozitivih oz.bo špil štekal.
na teh nastavitvah poa igram :
v roku pol leta ,ko še cene malo padejo ,pa si bom omislil novo celo konfig. do 650-700EUR, upam in mislim ,da bo razlika večja ,ne samo pri CRySIS 2 tudi pri drugih igrah.
sem bil skeptičen glede moje škatle da bo prenesla: AMD64 4800+am2 @2.5Ghz(Brisbane), gigabyte8800gt 512mb ,4*1gb Patriot ddr2 800mhz,W7x64 ULTIMATE 320HDD,pa, mi igra dela oz teče lepo na SP in MP ,kot bi igral COD MW2 mp, v glavnem sem presenečen,ker sem mislil ,da jo bom poganjal na diapozitivih oz.bo špil štekal.
na teh nastavitvah poa igram :
v roku pol leta ,ko še cene malo padejo ,pa si bom omislil novo celo konfig. do 650-700EUR, upam in mislim ,da bo razlika večja ,ne samo pri CRySIS 2 tudi pri drugih igrah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barocco ()
jazbec ::
štos je v tem, da je crysis naredil premiik v grafiki-še danes je ena najlepših iger
pričakovali smo isto tudi s crysis2-premik in spet grafiko, ki bi jemala dih+dobro fiziko
dobili pa smo igro portano iz konzol
pričakovali smo isto tudi s crysis2-premik in spet grafiko, ki bi jemala dih+dobro fiziko
dobili pa smo igro portano iz konzol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jazbec ()
Rippy ::
Težava je, da so 95% truda vložili v konzole in skoraj nič izkoristili zmogljivosti PC-jev. Sicer C2 ni port ampak z vidika PC pol-izdelek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crysis 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 43560 (26706) | kajetan |
» | Crysis 1 še vedno grafično zelo zahtevna igra?!Oddelek: Igre | 3284 (2052) | Halfdead987 |
» | PC igre 2012Oddelek: Igre | 9263 (7801) | Skyman |
» | Bo Crysis 2 omejen le na DirectX 9? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 24294 (22351) | korenje3 |
» | GTX 590 zamuja, že v spletnih trgovinahOddelek: Novice / Grafične kartice | 5413 (4582) | alpha1 |