Forum » Omrežja in internet » D-Link DWL-G520 in Vista SP2
D-Link DWL-G520 in Vista SP2
DeBleBlu ::
Pozdravljni!
Dobil sem nov računalnik z Visto Ultimatum in SP2. Ko sem zmontiral brezžično kartico D-Link DWL-G520 mi je našlo driver (je že v Visti in je isti kot na D-Link-ovi stran), vendar javlja napako. Kartico prepozna, vendar jo ne more zagnati. V device status javlja: "This device is not working properly becouse Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)" Kartica je rabljena. Je mogoče da je kartica pokvarjena?
LP
Dobil sem nov računalnik z Visto Ultimatum in SP2. Ko sem zmontiral brezžično kartico D-Link DWL-G520 mi je našlo driver (je že v Visti in je isti kot na D-Link-ovi stran), vendar javlja napako. Kartico prepozna, vendar jo ne more zagnati. V device status javlja: "This device is not working properly becouse Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)" Kartica je rabljena. Je mogoče da je kartica pokvarjena?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezaznavanje driverja (internet) - pomoč prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (1017) | TH321 |
» | USB kontroler se ne instaliraOddelek: Strojna oprema | 863 (863) | trot |
» | D-Link DI-604 router firmwareOddelek: Omrežja in internet | 3219 (2651) | ||_^_|| |
» | Problem z instalacijo Promise Ultra100 TX2 (tm) IDE Controller-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1548 (1460) | Brane2 |
» | Mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (865) | YouR MaMa |