» »

Mrezna kartica

Mrezna kartica

samcek ::

Pozdravleni!

Imam problem z mrezno kartico PCI Genius 2500. Na stari masini (P166) mi je zadeva delala brez problema. Ob nakupu novega racunalnika (TB750, ABIT KT7A) pa mi sistem (WIN98) kartico najde, vendar ne deluje(oziroma se pojavi klicaj). Zamejal sem ze kar nekaj driverjev, pa ni nic pomagalo. Ali je imel kdo ze kasne podobne tezave in kako jih je odpravil?

PS: Mislim, da je problem glede irqjev...

LP

YouR MaMa ::

idi v device managerja ..
klikni na kartico ..
reko si, da kaze klicaj .. v general mora pisat kaj je narobe .. oz. idi gledat Resources, ce so kje konflikti, pa napisi vse .. verjetno ti bom lahko kaj vec pomagal potem ...

asteroidk ::

lahko pa probas dat kartico na drug slot.. mogoce je kej v sporu :D men je to ze dostkrat pomagal >:D
Vse se da, le potruditi se je potrebno!

SpiDEr8 ::

Jest mam ta problem u Win Me kartico instalera pa klicaj doda!! Ke pa sva s frendom hotla špilat Q3 prek mreže pa je kr na net začeu klicat (modem)!!! Če pa se je on k meni priklopu v igro mi je pa pc zmrznu!!! ;((Problema še nisem rešu!!! Ti powem ko bom
So what the .......!!!???:D

samcek ::

Evo se detajle!

Device status:

Windows stopped responding while attemping to start this device, and therefore will never attempt to start this device again(code 11.)

For more information, look up ASD in Windows Help.

Try upgrading the device drivers for this device.

Drgac pa ni nobenih konfliktov

LP

Jinxy ::

Se najboljse bos naredu, ce bos kr kaksno novo mrezno kupu, ce drucga ne je bolj zdravo dat tiste 3-4 jurje, kot se pa sekirat, pa zarad tega manj casa zivet :)

SpiDEr8 ::

Sej mam jest tut ta problem sam zdej pa nemormo kr usi nove kartice kupovat!!! K mam že itaq novo!!! Tko de je treba problem rešt!!! Drgač pa u Win 98 je delal OK!!!!:\

YouR MaMa ::

hmmz .. probaj zbrisat kartico ven ... pa na novo zazeni winse .. pa probaj instalirat drivere, katere si uporabljal na 166 ..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemiz USB kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
61072 (990) FR34K
»

CD/DVD drajvi so me zapustili.

Oddelek: Strojna oprema
81131 (1066) G3GANT1C
»