Forum » Hlajenje in modifikacije » custom racunalo...
custom racunalo...
markz ::
Hej, modifikatorji...
full rad bi si sestavil racunalnik, ki ne bi bil vecji od avdio/video komponente...
rabil bi ga izkljucno za predvajanje filmov in avdia zaradi cesar ni ravno potrebno, da je najmocnejsi stroj, pravzaprav bi najsvohejsi racunalnik danes na trziscu to zmogel...
zanima me, katere komponente uporabiti, kje dobiti primerno ohišje, ploščo itd.
malce sem že gledal naokoli, razmišljaj o viinem c3 chipsetu, pa sprašujem še tu, ce ima kdo kaksno dobro idejo...
full rad bi si sestavil racunalnik, ki ne bi bil vecji od avdio/video komponente...
rabil bi ga izkljucno za predvajanje filmov in avdia zaradi cesar ni ravno potrebno, da je najmocnejsi stroj, pravzaprav bi najsvohejsi racunalnik danes na trziscu to zmogel...
zanima me, katere komponente uporabiti, kje dobiti primerno ohišje, ploščo itd.
malce sem že gledal naokoli, razmišljaj o viinem c3 chipsetu, pa sprašujem še tu, ce ima kdo kaksno dobro idejo...
TESKAn ::
Kaka VIA - ina all - in - one zadevca bi bla najboljša, ja. Oglej si malo procesorje, ki jih delajo - kolkr vem, dobiš za okrog 30 - 35 jurjev proc z plato, na kateri je že integrirano skoraj vse. Poceni in ne ravno zmogljiva varianta, ma za predvajanje filmov bo že. Pa še zlo malo se greje.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Boeing ::
Tako kot je TESKAn reku: VIA Eden. To je to.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
CHAOS ::
Kje pa mislis predvajati video? Ce bi rad na kaksnem TVju ali pa projeciral na platno pomisli na potreben izhod na graficni...
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
exe ::
Sej VIA Eden ma že TV-Out onboard, pravzaprav ma že vse onboard, še procesor dobiš zraven.
Both Nietzche and God are dead.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najmanjši napajalnik - picoPSUOddelek: Novice / Modifikacije | 6452 (2594) | floyd1 |
» | gledanje filmov na kompuOddelek: Zvok in slika | 2969 (2555) | Silvano |
» | zatikanje videa zaradi grafičneOddelek: Zvok in slika | 1169 (944) | Daedalus |
» | DivX komponenteOddelek: Sedem umetnosti | 1934 (1312) | buhica1 |
» | Luštne µPlate VIA C3-testOddelek: Strojna oprema | 2139 (1589) | Smidgy |