» »

mozilla si ne zapomni gesel...

mozilla si ne zapomni gesel...

musicfreak ::

Zadnja dva tedna imam problem da si Mozilla ne zapomni nobenega gesla in vedno ko grem recimo na hotmail, facebook ali kak forum rabim znova vpisati uporabniško ime in geslo kljub temu da označim da me naj zapomni. Tudi v nastavitvah je vse označeno kot mora biti pa tudi spreminjal nisem nič. To se je pojavlo po tem ko se mi je računalnik sam resetiral in od tedaj naprej ta problem. Sem poiskusil tudi že z deinštaliranjem pa spet isto dela.

Kdo ve rešitev za ta problem?

Tralala999 ::

Pojdi pod orodja, zasebnost, pa poglej če nimaš slučajno obkljukano samodejno čiščenje podatkov, gesel, piškotkov...... odkljukaj gesla.

zee ::

Podobno se mi je naredilo enkrat lani.

Tezavo sem resil tako:
1. Zaprl sem Firefox.
2. Sel sem v mapo, v kateri so shranjene nastavitve od Firefoxa. Tipicno je to: C:\Documents and settings\[uporabnisko_ime]\Local settings\Mozilla\[ime iz stevilk in crk\
3. V tej mapi sem pobrisal naslednje datoteke: cookies.sqlite, session.rdf, signons3.txt

Potem sem znova odprl Firefox, se prijavil na forume in spletne strani in shranjevanje gesel je delovalo tako, kot mora.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

musicfreak ::

Tralala999, vse je obkljukano

zee, sem vpisal v iskalnik te datoteke pa nič ne najde, pod local settings pa tudi ni te mape

jan01 ::

Airwave, še enkrat natančno preberi post od Tralala999!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izgubljen profil - Firefox

Oddelek: Programska oprema
274153 (3483) BorutK-73
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

23676312 (16953) tilinho20
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11914217 (11052) fosil
»

Firefoxu se meša - pomagajte

151256 (1145) veteran
»

(LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih map

Oddelek: Operacijski sistemi
331688 (1348) jlpktnst

Več podobnih tem