Forum » Programska oprema » Slika v ozadju Word dokumenta
Slika v ozadju Word dokumenta
dr.J ::
V ozadju dokumenta bi rad videl sliko, ampak ko to nastavim (Format -> Background -Fill Effects -Picture), vidim štiri enake slike (pomanjšane) namesto ene v normalni velikosti.
Hočem pa videti eno samo, ker gre za en obrazec in bi rad 'nacentriral' določen tekst na prazna polja. Slike (= poskenirani obrazec) iz ozadja ne bom printal.
Ali se to da nastaviti, in če, kje in kako?
Hočem pa videti eno samo, ker gre za en obrazec in bi rad 'nacentriral' določen tekst na prazna polja. Slike (= poskenirani obrazec) iz ozadja ne bom printal.
Ali se to da nastaviti, in če, kje in kako?
Borci ::
Daj Insert-->Picture, izberi sliko.
Potem pojdi na Format--> Picture in izberi zavihek Layout, potem pa klikni možnost Behind Text.
Potem pojdi na Format--> Picture in izberi zavihek Layout, potem pa klikni možnost Behind Text.
Borci: hvala.
Deluje, a je treba za te namene zelo natančno poskenirati, sicer je tekst na koncu drugje kot bi moral biti...
Deluje, a je treba za te namene zelo natančno poskenirati, sicer je tekst na koncu drugje kot bi moral biti...
Tisto sliko sem najprej bolj na brzino poskeniral, ne da bi dovolj natančno določil velikost polja, ki ga skener zajame v fajl.
RazoorX ::
Zdravo,
jaz pa imam problem v tem, da ko sliko prilepim za ozadje je vse ok, ko pa dokument printam mi pa natisne več malih slik v ozadju, v bistvo bi pa morala bit ena čez celo stran!!!
Prosim za pomoč
jaz pa imam problem v tem, da ko sliko prilepim za ozadje je vse ok, ko pa dokument printam mi pa natisne več malih slik v ozadju, v bistvo bi pa morala bit ena čez celo stran!!!
Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje - skenerOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (983) | Han |
» | Žig in podpis na .doc in .pdfOddelek: Pomoč in nasveti | 2133 (1678) | enota13 |
» | Word: Vodni žig in poravnava besedilaOddelek: Programska oprema | 1712 (1615) | SkyNet |
» | Adobe Premiere Pro vsesorteOddelek: Zvok in slika | 2301 (1394) | jozekuch |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5813 (4233) | Meizu |