» »

težave z miško in tipkovnico

težave z miško in tipkovnico

blaš ::

Živjo. Imam probleme z miško in tipkovnico pri starejših igrah kot so unreal in kingpin. Igra se normano zažene, ko pa začnem igrat pa se miška vsake toliko časa ustavi, nekaj sekund ne dela in potem spet deluje. Podobno je s tipkovnico, moj lik se vsake toliko časa kar sam začne premikati v isti smeri kot sem ga prej usmerjal sam; moje tipkanje pa nekaj časa nima več odziva, ko pa se neha premikati sam, pa se odzovejo še vse tiste tipke, ki sem jih pritiskal med tem, ko se je sam od sebe premikal. Nekako tako, kot da bi imela tipkovnica lag (če npr. tiščim tipko za vrvratno hojo medtem, ko se lik premika naprej sam od sebe, se bo začel potem ko se ne bo več premikal naprej, premikati nazaj, tudi če sem tipko za vzvratno hojo že nehal tiščati). Upam, da kdo razume kaj sem hotel povedati :) Če je kdo imel podoben problem, ali mogoče ve kako se ga odpravi naj mi prosim pomaga :)
lp Blaž

DOOM_er ::

kero miš maš. Men se je to dogajalo ko sem mel mx518 pa sm pol pogruntu da je kabl šu
Robots will steal your job. But that's OK

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hrup v bloku (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6615793 (12668) T-Back
»

Apple Macbook Pro 13 (mid-2014): nenavaden zvok v bližini backspace tipke ob premikan

Oddelek: Strojna oprema
51398 (1245) FusionNebula
»

Ati remote wonder +uICE

Oddelek: Pomoč in nasveti
252433 (1697) claudyka
»

Igranje igre

Oddelek: Igre
6824 (759) OCCULT
»

Siemens cx65 vs Nokia 6610i