Forum » Pomoč in nasveti » 3D očala iz gardalanda
3D očala iz gardalanda
tv6865 ::
Pred enim mesecem smo bili v gardalandu in si domov prinesli 3 očala za gledanje 3D folmov. Zanima me kako se bi ta očala obnesla sedaj doma na 3D filmih?
clix ::
Če so polarizacijska, bi rabil 2 različno polarizirana projektorja za prikaz 3d slike, če pa so sestavljena iz modre in rdeče leče, bi jih pa lahko poralil tudi na drugih zaslonih.
Očala so polarizacijska. saj sta obe leči sivi. V mislih pa imam gledanje filma Monster vs. Aliens 3D.
Tim Burton ::
To misliš taka kot jih dobiš v XpanD-u? Tam so imeli baje do pred kratkim 6 projektorjev (3 za levo in 3 za desno sliko), očala pa so potem sliko nekako združila. Se pravi če nimaš vsaj 2 projektorjev ne bo nič.
Sem bil pa v soboto v MB v koloseju in sem gledal film Coraline 3D, pa so uporabljaji samo en projektor.
Tim Burton ::
Za MB ne vem, v LJ imajo sedaj v XpanD-u le 1 projektor (mislim da Barco, pa še ta je skor tko velik kot kak twingo ), kako stvar funksionira pa nimam pojma.
fosil ::
Za domačo uporabo so primerna dvobarvna očala. Recimo modra/rdeča.
Preverjeno delujejo brez problemov.
Ni nobenih posebnih pogojev, rabiš samo ustrezen film.
Preverjeno delujejo brez problemov.
Ni nobenih posebnih pogojev, rabiš samo ustrezen film.
Tako je!
BluPhenix ::
Širok nekje 30, visok 50 in dolg 70cm.
S takega projektorja navadno vrtijo reklame pred filmom. ZA filme se uporabljajo drugi.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Berlinu poteka 50. sejem IFAOddelek: Novice / Android | 3947 (3319) | zcetrt |
» | Gledanje 3d filmov domaOddelek: Zvok in slika | 5709 (5299) | Senitel |
» | Channel 4 pričenja s 3D televizijoOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3820 (2678) | jurkokafro |
» | Z Nvidio bodo lahko vse igre 3DOddelek: Novice / Igre | 7978 (3291) | xsannyx |
» | Nov kino XpanD v BTC LjubljanaOddelek: Loža | 3252 (2566) | Oxford |