Forum » Izdelava spletišč » Live broadcast
Live broadcast
muflon666 ::
Živjo.
Zanima me, kako bi lahko naredil live broadcast, ki bi se prikazal na spletni strani v recimo flash playerju. Super bi bilo, če bi imel tudi možnost izbire predvajanja posnetka ali pa slike v živo. Kamera v živo bi bil samo webcam, ampak zanima me samo, kako bi to najlažje naredil.
Zanima me, kako bi lahko naredil live broadcast, ki bi se prikazal na spletni strani v recimo flash playerju. Super bi bilo, če bi imel tudi možnost izbire predvajanja posnetka ali pa slike v živo. Kamera v živo bi bil samo webcam, ampak zanima me samo, kako bi to najlažje naredil.
MTm2H37rqt7B ::
Imas moznost progresivnega streamanja vsebin ali 'true' streamanje.
Progresivno streamanje deluje v principu kot deluje Youtube ipd.
Za pravno streamanje pa potrebujes streaming streznik. Za zacetek ti nastejem dva komercialna: Adobe Flash Media Server in Wowza Flash Server in enega zastonj: Red5
EDIT: typos
Progresivno streamanje deluje v principu kot deluje Youtube ipd.
Za pravno streamanje pa potrebujes streaming streznik. Za zacetek ti nastejem dva komercialna: Adobe Flash Media Server in Wowza Flash Server in enega zastonj: Red5
EDIT: typos
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | html5 in medijske hišeOddelek: Programska oprema | 2524 (2081) | mirancar |
» | voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 29176 (22901) | matbal |
» | uPNP in Ubuntu Linux 10.0.4.1 oz. kateri program za streamanjeOddelek: Zvok in slika | 1918 (1742) | opeter |
» | 24 ur prispevek - ?spremenjeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1847 (1489) | mjk |
» | Pop tvOddelek: Loža | 2616 (1608) | #000000 |