Forum » Pomoč in nasveti » Periodicno utripanje slike na monitorju
Periodicno utripanje slike na monitorju
zee ::
Zivjo.
Na racunalniku s konfiguracijo podobno tisti v mojem podpisu (glej dno sporocila) imam naslednjo tezavo: periodicno mi slika pricne utripati. utripanje je najbolj izrazito na dnu monitorja in pri celozaslonskih programih.Operacijski sistem je: Ubuntu 9.04 64-bit z namescenimi uradnimi gonilniki od Nvidije in izklopljenimi vizualnimi efekti. Graficna kartica je pa Asus ENGTX285 (Geforce 285GTX), ki jo napaja 750 W napajalnik LC Archangel. Monitor je Samsung SynMaster 245T.
Sumim naslednje:
- pregrevanje monitorja (postavljen je namrec ravno pod eno polico)
- pregrevanje graficne kartice, ceprav senzor na njej kaze temperaturo 44 st. Celzija
Kable sem pregledal in so ok. Teh tezav nimam z graficno kartico Nvidia 7600GS.
Hvala vnaprej za nasvete.
Na racunalniku s konfiguracijo podobno tisti v mojem podpisu (glej dno sporocila) imam naslednjo tezavo: periodicno mi slika pricne utripati. utripanje je najbolj izrazito na dnu monitorja in pri celozaslonskih programih.Operacijski sistem je: Ubuntu 9.04 64-bit z namescenimi uradnimi gonilniki od Nvidije in izklopljenimi vizualnimi efekti. Graficna kartica je pa Asus ENGTX285 (Geforce 285GTX), ki jo napaja 750 W napajalnik LC Archangel. Monitor je Samsung SynMaster 245T.
Sumim naslednje:
- pregrevanje monitorja (postavljen je namrec ravno pod eno polico)
- pregrevanje graficne kartice, ceprav senzor na njej kaze temperaturo 44 st. Celzija
Kable sem pregledal in so ok. Teh tezav nimam z graficno kartico Nvidia 7600GS.
Hvala vnaprej za nasvete.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Arhitektura Fermi predstavljena (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 15875 (12745) | Zheegec |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2445 (1934) | chrush |
» | ati ali geforce (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8293 (6375) | Razerzone |
» | nVidia ostaja brez zavarovalnine?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4780 (3406) | Dr_M |
» | 285gtx ali 295gtx? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13265 (12388) | BuBBle.D |