Forum » Navijanje » Flashanje biosa od grafe
Flashanje biosa od grafe
Ereinion ::
Al se mi splača zamenjat bios od moje grafične (GF2 MX) z biosom od GF2 GTS? Kaj bi s tem pridobil in kje se sploh najde biose za grafične?
BigHugo ::
Glede na tvoje vprašanje (neznanje) ti NE priporočam takega dejanja. Sicer pa flešanje biosa GF2 MX -> GF2 GTS ne gre.
LP BigHugo
LP BigHugo
LP BigHugo
krucymucy ::
Lahko flešaš, sam boš potem v temi mogu flešat nazaj z bios-om od MX - to pa ni važno od katerega le da ma količino rama enako!
zizi ::
dejte no ste kruti poglejta kdaj se je prjavu...dejte mu svetovat ne pa da ga ponizujete ker je pac neki vrprasal...
aja pa ne priporocam ti flesat;) raje oc-ji...
aja pa ne priporocam ti flesat;) raje oc-ji...
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Asgard ::
ja glej BigHugo tko je : Mx je obrana gts, zato ne mores flashat z biosom od GTS. Lahko pa flashas z katerikolim flashom za MX kartice,s amo kot so rekli de ma isto kolicino rama gor. Svetujem ti po svojih izkusnjah, da flashas z winfastomvim biosom al pa gereric (original ) od Nvidie. Vse biose in navodila pa dobis na tej strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP setup?? POMOČ!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1518 (1206) | andrej |
» | Star rac+nov disk=tezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1191) | Simulacrum |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1186) | gumby |
» | Ker Gf2Mx ma najbolj kvalitetno sliko?Oddelek: Zvok in slika | 1338 (833) | zicka |
» | geforce al procesorOddelek: Kaj kupiti | 1435 (1190) | BigHugo |