Forum » Pomoč in nasveti » Temp. grafične
Temp. grafične
Ereinion ::
Zanima me če se da še na kak drug način (razen s prstom) pogledat kolk vroče je grafikulji.
Pa še to, kdaj veš da si grafo navil do konca: al probaš s prstom in dokler se ne opečeš je ok; al to vidiš medtem ko igraš unreala in ti vse nekaj čudno dela???
Pa še to, kdaj veš da si grafo navil do konca: al probaš s prstom in dokler se ne opečeš je ok; al to vidiš medtem ko igraš unreala in ti vse nekaj čudno dela???
Golden eye ::
Na moji grafični na jedru je bla temp tud že 67°C!!!! Pa je še čist dobr delal.
VZROK= sem pač sklopil ventilator in gledal kok se greje!!
KULL a ne! Eni so pač norci!?
VZROK= sem pač sklopil ventilator in gledal kok se greje!!
KULL a ne! Eni so pač norci!?
Ereinion ::
Včasih ko dolg časa igram Unreala al pa Counter Strike mi vse skupi zmrzne in moram udarit po tipki za reset. Ali to pomen da je grafična prenavita?
Golden Eye: Norci? Mogoče, ampak pravijo da probat ni greh (dokler se ti kaj ne skur); mimogrede, kako pa veš da je bla temp 67°C, a si dal termometer not?
Golden Eye: Norci? Mogoče, ampak pravijo da probat ni greh (dokler se ti kaj ne skur); mimogrede, kako pa veš da je bla temp 67°C, a si dal termometer not?
krucymucy ::
golden eye: ne nisi norc!
Men je iz MX-a komplet hladilnik dol padu vent+rebra kolk cajta je blo brez ne vem k me ni blo doma ... še zdej dela!
P.S. rebra sm sam prlepu
Men je iz MX-a komplet hladilnik dol padu vent+rebra kolk cajta je blo brez ne vem k me ni blo doma ... še zdej dela!
P.S. rebra sm sam prlepu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22206 (13336) | Dr_M |
» | wow, vročina!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1243 (749) | alien-w |
» | Zalman?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1398 (922) | smilyxx |
» | Malecky!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4460 (3375) | Golden eye |
» | TOKRAT BREZ PREKLINJANJA??!!Oddelek: Navijanje | 946 (680) | Golden eye |