Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje računalnika
Ugašanje računalnika
amater8 ::
Pozdravljeni!
Zanime me zakaj se mi prenosni računalnik (HP Compaq 6830s) ugaša cca 5 min. Nič ne piše da bi kaj delalo(npr. nameščanje posodobitev) ampak samo da se sistem zaustavlja...in to traja cca 5 min...in se potem ugasne. Kje je vzrok?
Hvala
Zanime me zakaj se mi prenosni računalnik (HP Compaq 6830s) ugaša cca 5 min. Nič ne piše da bi kaj delalo(npr. nameščanje posodobitev) ampak samo da se sistem zaustavlja...in to traja cca 5 min...in se potem ugasne. Kje je vzrok?
Hvala
zelenjava ::
Verjetno je programska napaka.
1. Naredi obnovitev sistema.Če še nebo delovalo, pa format.
1. Naredi obnovitev sistema.Če še nebo delovalo, pa format.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelenjava ()
Spike Edin ::
To je znan problem, obstaja pa popravek na microsoftovi strani katerega si lahko preneseš. Najboljše je da s pomočjo googla najdeš tale update ;)
Lp!
Lp!
The PC Doctor
amater8 ::
Kater update?
To je znan problem, obstaja pa popravek na microsoftovi strani katerega si lahko preneseš. Najboljše je da s pomočjo googla najdeš tale update ;)
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniki Lenovo z veliko varnostno luknjoOddelek: Novice / Varnost | 20309 (17110) | miroB |
» | Operacijski sistem win XP3Oddelek: Operacijski sistemi | 1736 (1267) | jat2406 |
» | Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32Oddelek: Pomoč in nasveti | 5603 (3625) | Caniggia |
» | A se splača dat SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1653 (1101) | Jochaan |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8131 (8131) | darkolord |