Forum » Pomoč in nasveti » Externi disk in computer management
Externi disk in computer management
Revenant ::
Uporabljam ICYBOX škatlco in Seagatov 1,5TB težkokategornik. Ubistvu sem začel komaj uporabljat. Hardversko brezhibno. Vedno najprej z ikonco odklopil napravo, nato fizično izklopil. problem sedaj pa je, da disk management v stolpcih volume, layout, type, status ne izpiše nič! Desni klik na disk sicer odpre standardne možnosti, a so vse sive. Kaj je narobe in kako popraviti in ali so podataci rešljivi?
Koliko mi dopušča računalniško znanje pridobljeno z dolgoletnim prebiranjem revij, sklepam da so podatki še vedno na mestu, MBR pa je odžvižgal svoje??
In zakaj je do tega prišlo?
Uprabljam XPje PRO SP3.
Koliko mi dopušča računalniško znanje pridobljeno z dolgoletnim prebiranjem revij, sklepam da so podatki še vedno na mestu, MBR pa je odžvižgal svoje??
In zakaj je do tega prišlo?
Uprabljam XPje PRO SP3.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
boogie_xlr ::
V CMDju poženi chkdsk X: /F
Kjer je X pa daš črko pogona.
Kjer je X pa daš črko pogona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boogie_xlr ()
Pogon v disk managementu nima črke! Vse je prazno!
boogie_xlr ::
poskusi razstaviti ta tvoj icybox in prklopit disk direktno na sata/ide (kar pač ma). Meni je na wd-ju šel pretvornik IDE/usb(in hkrati z njim tudi disk).
ModriN96 ::
Moj nasvet bi biu sledeč:
V disk manegement-u klikn zunanji disk z dsno, zbriš particijo oz particije če maš razdeljen na več delov in pol nared eno čist novo particijo.
Po narjeni novi particiji disk formateraš in si nalož program GetDataBack in si s tem programom povrneš vse kar je blo na disku.
V disk manegement-u klikn zunanji disk z dsno, zbriš particijo oz particije če maš razdeljen na več delov in pol nared eno čist novo particijo.
Po narjeni novi particiji disk formateraš in si nalož program GetDataBack in si s tem programom povrneš vse kar je blo na disku.
5er--> ::
Kaj ko bi enostavno v disk managementu disku dodal črko?
Desni klik -> Change driver letter and paths... -> izberi črko in voila
Desni klik -> Change driver letter and paths... -> izberi črko in voila
če kliknem z desno so vsi menijčki sivi, torej tudi change drive letter and paths.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | File manager ne prikazuje USB napraveOddelek: Strojna oprema | 431 (376) | Han |
» | Spreminjanje imena diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1391) | Malajlo |
» | Windows XP boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 1250 (1095) | m@nt@ |
» | skrivanje diska in kako videt celotni diskOddelek: Operacijski sistemi | 1608 (1424) | jvolk |
» | Problem s particijamiOddelek: Operacijski sistemi | 1339 (1257) | ping |