Forum » Strojna oprema » File manager ne prikazuje USB naprave
File manager ne prikazuje USB naprave
cryptozaver ::
Prosim za pomoč. Na USB (Win 7) sem priključil extern disk, ki pa ga windowsow file manager ne prepozna. Vidi se sicer v Device managerju in kot piše tam je driver OK. To je najbrž posledica tega, da je bil ta disk formatiran na TV, ki je služil kot medij za shranjevanje vsebin - snemanje odaj s TV.
Kako prisilim windows, da bo prepoznal disk in mi ponudil formatiranje v NTFS? Kakšen free programček?
Kako prisilim windows, da bo prepoznal disk in mi ponudil formatiranje v NTFS? Kakšen free programček?
- spremenilo: cryptozaver ()
Han ::
Ukazni poziv (Command prompt) -> DISKPART -> odstraniš vse particije na tem disku...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Ahim ::
Desni klik na Computer -> Manage -> Disk Management -> najdi omenjeni disk (ga bos prepoznal po kapaciteti -> desni klik na okence takoj desno od opisa diska (v njem bo ena ali vec particij, ki nimajo dodeljene oznake) -> Change drive letter and paths -> izberi crko -> zapri vse skupaj, pogon bi se zdaj moral pojaviti s crko pod Computer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje novega zunanjega diskaOddelek: Strojna oprema | 1265 (1126) | mulc007 |
» | Zunanji trdi disk ni prepoznanOddelek: Pomoč in nasveti | 3325 (3136) | yoco |
» | Sistem sicer zazna nov disk, ki pa ga ni v Moj računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1110) | strajnarR |
» | Usb Mass Storage ni prikazan v explorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (982) | Loaded |
» | Neprepoznava celotnega diska!Oddelek: Strojna oprema | 1374 (1301) | Yamal |