Forum » Pomoč in nasveti » Total Commander7.03
Total Commander7.03
maxum ::
tisti ki uporabljate tc,
mam problem,
v stari verziji sem imel npr 2 okna odprta in zgoraj celotno pot...
sedaj sem dal novo verzijo703, in mi piše celotno pot "s sivo" v levem oknu le takrat ko imam kliknjeno na npr. desno okno, ko kliknem v levega mi izgine pot, ko pa kliknem v desnega mi pa na desnem izgine pot..v npr. "nadzavihku" piše pa "polovico poti", torej zacetek in zadnji del poti folderjev in ne celotne poti drevesne strukture"..če ste me razumeli..sem ze vse pobrskal pa ne najdem kaj sem falil v nastavitvah in mi ze posteno najeda zivce......
hvala
mam problem,
v stari verziji sem imel npr 2 okna odprta in zgoraj celotno pot...
sedaj sem dal novo verzijo703, in mi piše celotno pot "s sivo" v levem oknu le takrat ko imam kliknjeno na npr. desno okno, ko kliknem v levega mi izgine pot, ko pa kliknem v desnega mi pa na desnem izgine pot..v npr. "nadzavihku" piše pa "polovico poti", torej zacetek in zadnji del poti folderjev in ne celotne poti drevesne strukture"..če ste me razumeli..sem ze vse pobrskal pa ne najdem kaj sem falil v nastavitvah in mi ze posteno najeda zivce......
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google maps stopsOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (958) | Gogo |
» | Kako restartat proces?Oddelek: Programiranje | 3642 (3194) | k4vz0024 |
» | Iran blokiral TOR, popravek na voljo še isti danOddelek: Novice / Varnost | 5160 (3564) | poweroff |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15746 (10336) | clix |
» | Windows paste filename- kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1145 (969) | veteran |