» »

kako zaboga downloadati gmail pošto na PC

kako zaboga downloadati gmail pošto na PC

danaj ::

rad bi potegnil vse emaile na mojmu gmail računu s tem da mi še vedno "originali" ostanejo na samem računu. in po možnosti da ne potrebujem email klienta. en simpl backup bi rad naredil da lahko prebiram emaile sedaj ko sem na dopustu in da mi ni treba biti na internetu

hvala

cekr ::

Lahko uporabiš kateri koli program za delo z elektronsko pošto. V nastavitvah pa nastavi, da ti pušča pošto na strežniku. Gre se samo za eno kljukico.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Ice-Heki ::

Še pred tem moraš v Gmail nastavitvah omogočiti POP3 ali IMAP in določiti od kdaj naprej ti downloada pošto.

ahac ::

Lahko si tudi aktiviraš "offline mode" v gmailu in potem lahko normalno bereš maile tudi, ko si offline (moraš pa imet inštaliran google gears).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

danaj ::

ok kaj pa moram storiti da mi thunderbird potegne emaile dol ampak da mi vseeno pusti v gmailu te maile označene kot neprebrane ? moram v gmailu kaj pokljukat ali thunderbirdu ?

Hitch-Hiker ::

V Gmailu maš zgoraj link na nastavitve (settings) in znotraj tega Posredovanje POP/IMAP (forwarding POP/IMAP).
Tam moraš pokljukat da želiš omogočit pop spodaj je pa link do navodil za nastavitev poljubnega (skoraj) e-mail programa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Thunderbird gmail napaka Unknown Mailbox

Oddelek: Pomoč in nasveti
11922 (638) konspirator
»

[Android] Katero aplikacijo za Gmail?

Oddelek: Mobilne tehnologije
113449 (3113) bigbug
»

Preusmeritev e-pošte iz Arnes-a na gmail

Oddelek: Omrežja in internet
84539 (3891) [ecstazy]
»

gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
667785 (6344) Tody
»

Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8710720 (10720) Gandalfar

Več podobnih tem