Forum » Strojna oprema » težave z grafično?!?
težave z grafično?!?
Sgathan ::
Pozdravljeni,
imam problem z računalnikom. Najprej sem predvideval da je problem v grafični kartici(ati radeon 9600xt), po 10 min v grafično nezahtevnih igrah ali dolgo odprih flash straneh sem dobil error oz. vpu recovery("VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"), sklepal sem da je problem v grafični kartici in kupil novo, ati HD 2400pro, a se tudi pri tej kartici pojavi ista napaka. Zdaj pa ne vem kaj privede do te napake. ima mogoče kdo kakšno možno rešitev?
Računalnik:
grafična:Ati radeon HD 2400 pro
Procesor:Amd Athlon 64 3000(2GHz)
Matična: Asrock k8upgrade-nf3
RAM: 1*512DDR + 1*1G DDR
imam problem z računalnikom. Najprej sem predvideval da je problem v grafični kartici(ati radeon 9600xt), po 10 min v grafično nezahtevnih igrah ali dolgo odprih flash straneh sem dobil error oz. vpu recovery("VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"), sklepal sem da je problem v grafični kartici in kupil novo, ati HD 2400pro, a se tudi pri tej kartici pojavi ista napaka. Zdaj pa ne vem kaj privede do te napake. ima mogoče kdo kakšno možno rešitev?
Računalnik:
grafična:Ati radeon HD 2400 pro
Procesor:Amd Athlon 64 3000(2GHz)
Matična: Asrock k8upgrade-nf3
RAM: 1*512DDR + 1*1G DDR
Sgathan ::
sem 2x namestil gonilnike. potegnil sem 9.4 in 9.2 catalyst iz ati-jeve strani, pa mi med instalacijo javi da ne najde nobene grafične kartice, ki bi ustrezala gonilnikom.
st0jko ::
in to se ti ni zdelo omembe vredno v prvem postu?
kateri OS imaš? si mogoče že probal formatirat?
kateri OS imaš? si mogoče že probal formatirat?
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafične kartice in HDMI izhodOddelek: Zvok in slika | 7472 (3483) | damirba |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4245 (2855) | Assass1n |
» | Katera grafična je boljša (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5587 (3977) | blackbfm |
» | Novi Catalyst 7.10 gonilniki bi naj prinesli precejšnje izboljšave v zmogljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 5493 (3724) | SebaR |
» | Testi ATI HD2600 seriesOddelek: Strojna oprema | 4584 (2734) | Mr.B |