Forum » Strojna oprema » program za testiranje računalnika
program za testiranje računalnika
legice ::
no imam 1 računalnik,ki me me malce zajebava( slika šteka pri vsaki igri).računalnik je star manj kot pol leta,4 jederc amd,4bg rama in grafična nvidia 9 serija(nisem siguren katera).
zanima me ali je kakšen program,ki stestira računalnik,da bi slučajno našlo kaj dela oz. ne dela,ker imam občutek kot da je šla matična,saj tudi zvok zeza(integrirana zvočna).na servisu pravijo da vse dela kot je treba,ki pa je daleč od resnice.
v naprej se zahvaljujem
lp
zanima me ali je kakšen program,ki stestira računalnik,da bi slučajno našlo kaj dela oz. ne dela,ker imam občutek kot da je šla matična,saj tudi zvok zeza(integrirana zvočna).na servisu pravijo da vse dela kot je treba,ki pa je daleč od resnice.
v naprej se zahvaljujem
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
legice ::
pregrevanje sigurno ni,gonilniki pa tudi ne,ker drugače še igrice ne bi mogel zalavfati...enako z zvokom
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hkrati vec delov slo v franzeOddelek: Pomoč in nasveti | 1658 (1048) | MrStein |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (864) | d4vid |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6292 (5642) | Uporabnik-6 |
» | težava_slabovidni PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (897) | Xserces |
» | Kocke na sliki v določenih programihOddelek: Zvok in slika | 1447 (818) | ender |