Forum » Strojna oprema » Ati radeon X1950 pro series problem
Ati radeon X1950 pro series problem
kratos ::
no stvar je taka... to graficno kartico si lastim ze kar nekaj casa, in od zacetka je delala z polno močjo (primer: v call of duty 2 sem na zacetku imel 333 fps konstantno) vendar sem pred nekaj meseci opazil da graficna vec ne deluje kot bi mogla in mi pri cod 2 komaj lovi tistih 200 - 250 fps...
probaval sem ze nasnet najnovejse driverje vendar brez uspeha... graficna dela isto... probaval sem ze tudi z navijanjem s najnovejsim ATI CATALYST Control center vendar razlike v fpsjih ni bilo...
Ce kdo ve kaj o tem naj prosim napise :) sem vesel vsakega komentarja.
Lp
probaval sem ze nasnet najnovejse driverje vendar brez uspeha... graficna dela isto... probaval sem ze tudi z navijanjem s najnovejsim ATI CATALYST Control center vendar razlike v fpsjih ni bilo...
Ce kdo ve kaj o tem naj prosim napise :) sem vesel vsakega komentarja.
Lp
JerryP ::
Jah, če bi malo bolj opisal ta tvoj "problem" bi ti lažje pomagali. Tko pa ti lahko rečem samo da je to hitrosti še vrh glave
ja na kratko: grafa ne deluje vec kokr je delovala ko sm jo kupu in zdej iscem vzroke za to in kako bi jo spravil spet na "staro stanje" delovanja
sklepam da je problem v grafi... v cem bi pa se biu ?
sem formateral uceraj in sem zato naredil to temo ker formatiranje ni pomagalo.
sem formateral uceraj in sem zato naredil to temo ker formatiranje ni pomagalo.
TechStreme ::
Grafična kartica od začetka uporabe do zadnjega izdihljaja dela enako hitro, razen v primeru pregrevanja in navijanja (pač frekvenci primerno). Na kratko: Išči problem drugje..
Naprimer v gonilnikih, ali pa pač v razvoju dodatkov v igri sami.
Naprimer v gonilnikih, ali pa pač v razvoju dodatkov v igri sami.
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Problem Gtx 680 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 37704 (32468) | Janac |
» | PC potreben upgrada?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1592 (1243) | pivo |
» | 8800GTS 512MB zmogljivost?Oddelek: Strojna oprema | 1809 (1454) | shayba |
» | Izdan 3DMark05Oddelek: Novice / Grafične kartice | 3246 (3246) | lukanium |
» | Ati radeon 9200 - tak nateg da ni res...Oddelek: Strojna oprema | 2150 (1286) | cpu |