Forum » Kaj kupiti » Zunanji Trdi Disk
Zunanji Trdi Disk
jnce ::
Kupujem zunanji trdi disk, pa me zanima če je ta dobra izbira:
LINK
Ali pa identičnega z 500GB spomina.
Zanima me tudi ali se da eden zunanji trdi disk priklopiti istočasno na dva računalnika; z drugimi besedami povedano da bi imel disk hkrati prikljopljen na obeh računalnikih.
LINK
Ali pa identičnega z 500GB spomina.
Zanima me tudi ali se da eden zunanji trdi disk priklopiti istočasno na dva računalnika; z drugimi besedami povedano da bi imel disk hkrati prikljopljen na obeh računalnikih.
OmegaBlue ::
Ne moreš imeti istega diska priklopljenega na 2 mašini. Možno samo če ima ethernet priključek.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Nekaj takega ja, a eno opozorilo tukaj, prenosi preko mrežnih priključkov so praviloma veliko počasnejši kot preko usb/fw pričakuj tam 2-4MB/s. Namenska NAS naprava je veliko hitrejša pri tem. Odvisno za kaj bi imel stvar.
jnce ::
Se pravi da je boljše uzeti navaden ddisk...tistega, ki sem ga navedel v prve postu.
Ali se da dati disk v skupno rabo..?
Ali se da dati disk v skupno rabo..?
V skupno rabo se ga da dat seveda, a mora bit računalnik na katerega je priključen vklopljen(očitno).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22429 (15867) | kamuee |
» | chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13312 (7527) | bizi72 |
» | ZUNANJI trdi disk naredim samOddelek: Strojna oprema | 4221 (3606) | Bodiny |
» | Zunanji disk WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 4208 (3148) | Revenant |
» | Zunanji disk EthernetOddelek: Kaj kupiti | 2524 (2174) | zee |