Forum » Kaj kupiti » Je ze kdo slisal?
Je ze kdo slisal?
jenrej ::
Ste ze slišali kdaj za graf. kartico Abit Siluro GF4 MX440 64 MB DDR?
Se jo splaca kupit za 26.000SIT?
Se jo splaca kupit za 26.000SIT?
Ne vem en mi ponuja to kartico in me zanima, če se jo splača kupit. Sicer moram priznat da se za tekšen prvi del imena nism nikoli slišal.
kuglvinkl ::
Ime čist štima, raje povej, kaj imaš zdaj, da ti povem, če se splača.
Your focus determines your reallity
Zdaj mam predpotopno Ati rage II (4mb) ali nekaj takega.
Se bolj splača kupit Radeona 7500 za 25 čukov?!
Se bolj splača kupit Radeona 7500 za 25 čukov?!
Za igre nabijat nebi vedu, za resno delo je bolje vzet ATIja. Sicer ima tudi GF dva RAMDACa, ampak ti pesjani zaradi zniževanja stroškov niso naredili DVI-I izhod, tako da ima samo VGA in TV-Out.
Plata je pa?
Plata je pa?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Saj zakaj bi rabil div izhod, če pa nimam LCD monitorja (saj je to prikljulček za ta monitor). Aja to sem se verjetno pozabil omenit-kartica je retail verzije. Kaj bi to pomenilo?
Napisal sem DVI-I, pomeni, da lahko gor obesič LCD ali pa CRT (navdni monitor) oz. tisto 14-ko, ki se ti valja na omari preko adapterja.
Retail ver. je škatla, kabli, navodila, CD...
Retail ver. je škatla, kabli, navodila, CD...
||_^_|| ::
Za špile je pomoje bolš GF4MX. Retail pa pomeni da jo dobiš v škatli, pa mogoče še kakšne cukrčke zravn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera grafična kartica za max 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5503 (4212) | mtosev |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4838 (4003) | Jaffa |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7530 (5521) | ferjan |
» | kera firma GF4 TI4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3641 (2857) | BaRtMaN |
» | ATI7500 vs. Leadtek GF4 MX440 "shootout"- povejte!Oddelek: Kaj kupiti | 2097 (1363) | _Mortal_ |