Forum » Pomoč in nasveti » S čim oz. kako popraviti napake v mp3 datotekah
S čim oz. kako popraviti napake v mp3 datotekah
Srachko ::
Pred kratkim sem imel en "system crash" na svojem starem pc-ju. Hvalabogu mi je uspelo rešiti veliko večino vseh tistih pomembnih datotek, ki jih rabim. Vmes je tudi nekaj mp3, ki me zezajo v prav vsakem predvajalniku teh datotek.
Malce sem že pobrskal po medmrežju in našel en majhen programček MP3Val-frontend 0.1.1, ki pa je v beta fazi in mi kaj dosti ne pomaga. Vse kar sem od tega programa zvedel je sledeče :
VBR detected, but no VBR header is present. Seeking may not work properly.
Datoteke lahko seveda predvajam v WinAmpu, vendar mi tu in tam preskoči na naključno lokacijo v zvoku. Prosim, če mi lahko kdo svetuje kakšen programček za popravit te zadevice. Gre za ene par mp3, ki sva jih z cimrom posnela v internatu, ko nama je malo pipalo in so res dragoceni spomini na mlade dni.
Malce sem že pobrskal po medmrežju in našel en majhen programček MP3Val-frontend 0.1.1, ki pa je v beta fazi in mi kaj dosti ne pomaga. Vse kar sem od tega programa zvedel je sledeče :
VBR detected, but no VBR header is present. Seeking may not work properly.
Datoteke lahko seveda predvajam v WinAmpu, vendar mi tu in tam preskoči na naključno lokacijo v zvoku. Prosim, če mi lahko kdo svetuje kakšen programček za popravit te zadevice. Gre za ene par mp3, ki sva jih z cimrom posnela v internatu, ko nama je malo pipalo in so res dragoceni spomini na mlade dni.
I can see clearly now, the brain has gone...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Branje CD-R v avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (650) | NejcZ |
» | Bo Windows Media Photo izrinil JPEG? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11264 (8502) | BigWhale |
» | Kateri program za ripanje cd-jev?Oddelek: Zvok in slika | 4038 (3500) | BaRtMaN |
» | Kaj je bolše: *.MP3 ali *.WMA?Oddelek: Zvok in slika | 2762 (2331) | San |
» | MP3 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1062) | gumby |