» »

teža - mišična masa

teža - mišična masa

tolka ::

živjo star 16 let in sem zelo suh bolj natancno 55kg :S.
suh sem zato tako ker so mi pred kratkim odkirli bolezen celijakijo večina neve kaj je to, to je bolezen ko nesmes jest glutena bolj natancno žitaric.

no uglavnm jst bi rad malo pridobil na tezi in misicni masi
pa me zanimajo kake vaji bi mogel delati za trebušne mišice in pa mišice na rokah. prosil bi za kaksen soliden urnik vade in pa jedilnik oz obroki hrane in sestavine.

hvala :)

lufy ::

jej cele dneve čokolado :D

čimveč beljakov naprimer jajce itd....doma naredi vsak da sklece itd in vedno več.......
pomaga
+nerabiš it v fitneš efekt pa je enak!

The Player ::

Lep pozdrav!

Kako pridobiti na telesni masi je kar težka zadeva, tako kot hujšanje.
Non stop basanje z nezdravo hrano je nesmisel, zato je treba to jemati varno in s smislom, odvisno je pa tudi od presnove, npr. moj prijatelj ma tako dobro presnovo, da je 3 tedne hodil samo v mcdonalds jest, pa se ni zredil nič (verjemte sm priča temu :D).

Jaz priporočam, da se ukvarjaš s kakim športom, ki te veseli ali pa s plesom npr. breakdance, hip hop ali še kaj takega, ki te še bolj utrudi. Tako boš tudi pridobil in na masi in na mišicah, ker boš non stop lačen. Npr. jaz sem zelo redko jedel večerjo, sedaj ko se pa ukvarjam s plesom, pa vedno jem.

za vaje ti dajem dva linka
http://forum.bast.si/bast-rumeni-tisk/r...
http://forum.bast.si/hip-hop-kultura/br...

ti priporočam, da delaš redno tiste vaje, ki jih zmoreš (da ne boš delal, česa preveč težkega, da se ti ne bo kaj zgodilo)

Na podanem linku mora biti tudi tema o prehrani, a ga nisem našel, tako, da ga boš moral na žalost poiskati sam.
priporočam, ti tudi, da si zrihtaš drog, za med vrata in delaš vsak dan vaje npr. preden greš spat se dvigniš nekajkrat. Vaje za drog imaš tudi na zgornjem linku.
LP

;-) ::

Jaz imam 19let pa 60kg-celo manj kot pred letom ali dvema. Prvo sem hotel dobiti na kilaži, začel z judom itd. prišel na 70, potem pustil. Cele dneve sedim, se vozim okol z avtom praktično se res premalo gibljem pa vseeno suh ko trlica. Ne pomaga mi prehrana in nič.

Oddin ::

Svetujem ti, da se ne igraš s svojim zdravjem in ne delaš nakaj na pamet. Posebej še če imaš presnovno bolezen. Pri nekoliko resnejšem športu je prehrana nadvse pomembna. Si še mlad in z lahkoto si z napačnim pristopom narediš več škode kot koristi. Veliko je napisanega na strani mojtrener.com.
Corsair Obsidian 750D, i5 3570 & 4.4GHz, Sapphire R9 290 Tri-X OC,
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i

tsh2 ::

če bi rad pridobil na teži se napokaj tako, da te bo že malo bolel trebuh. ker to bo pomenilo, da je želodec premajhen za hrano, ki si jo pojedel in se ti bo postopoma malo raztegnil. ko bo pa enkrat želodec večji pa boš vnaprej vedno pojedel več. to je samo moja teorija, ne jemati preveč resno. :) jaz osebno ne bi pridobival teže, bolj zdravo je biti suh.

MeGreat ::

jap res je bolj zdravo biti suh

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako pridobiti na teži? velik problem (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14617498 (14201) m0LN4r
»

pridobivanje mase

Oddelek: Šport
151914 (1445) kixs
»

Kako se zrediti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
519742 (8768) einstein :P
»

Presuh