Forum » Pomoč in nasveti » CD ROM problem
CD ROM problem
DrSergioDJ ::
ok, problem mam
imam en 40x cd rom. nimam pojma kere firme je, pise samo 40x max. ce ga stestiram z cd speed 99, mi v vseh primerih ne pokaze vecje hitrosti kot 5,18x
zdej pa nov problem. od včeri mi noče več predvajati muzke. odprem winamp, zalaufam, cd se zasuka, lučka utripa, winamp predvaja, zvočniki pa so...........tihi!!!!!!!!!
glasbeni cd sprobam še z pečico ( plextor ), ter ob veselih ritmih zaplešem in skoraj pozabim na problem ( torej, preko pečice dela ).
niti plextor niti cdrom nista povezana z zvocno ( le ta je sb live 5.1 ).
kva narest?
sm mislu vse skupi cez okn vrzt, pa en dvd kupit.
imam en 40x cd rom. nimam pojma kere firme je, pise samo 40x max. ce ga stestiram z cd speed 99, mi v vseh primerih ne pokaze vecje hitrosti kot 5,18x
zdej pa nov problem. od včeri mi noče več predvajati muzke. odprem winamp, zalaufam, cd se zasuka, lučka utripa, winamp predvaja, zvočniki pa so...........tihi!!!!!!!!!
glasbeni cd sprobam še z pečico ( plextor ), ter ob veselih ritmih zaplešem in skoraj pozabim na problem ( torej, preko pečice dela ).
niti plextor niti cdrom nista povezana z zvocno ( le ta je sb live 5.1 ).
kva narest?
sm mislu vse skupi cez okn vrzt, pa en dvd kupit.
...
Matek ::
Najprej probi zvočnike spredaj v vhod za slušalke na cd-romu všaltat. Če tam vse dela, boš mogu povezavo med CD-ROM-om in zvočno rihtat.
druga možnost je, je da je crknu. To se pri takih, za katere ne veš, od ktere firme so, rado zgodi. probaj, če dela kak data cd, če ne, pol ni kaj, nesi ga na servis, naj menjajo, če je comp. še pod garancijo, če pa ni več pod garancijo pa kupi DVD tko, koker si reku.
Ne razumem pa, kako bi ti delal zvok, če nista CD-Rom in zvočna povezana, tko ko si ti napisu. Stoprocentno sta povezana. Če dela zvok, ko všaltaš zvočnike v zvočno, sta povezana.
druga možnost je, je da je crknu. To se pri takih, za katere ne veš, od ktere firme so, rado zgodi. probaj, če dela kak data cd, če ne, pol ni kaj, nesi ga na servis, naj menjajo, če je comp. še pod garancijo, če pa ni več pod garancijo pa kupi DVD tko, koker si reku.
Ne razumem pa, kako bi ti delal zvok, če nista CD-Rom in zvočna povezana, tko ko si ti napisu. Stoprocentno sta povezana. Če dela zvok, ko všaltaš zvočnike v zvočno, sta povezana.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
sinko999 ::
Mogoče moraš nekje odkljukati digitalni playback tam ne rabiš fizične povezave med cd-romom in zvočno .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
zaženi media player, klikni tools-> options -> CD Audio in naredi kljukico, tam kjer piše digital playback
Če ne dela, probaj control panel/system/device manager/cdrom/klikni na svoj cdrom/properties/properties/in klikni spodaj enable digital playback
VASkO ::
seveda delata brez audio kabla, pac odkljukas digitalno predvajanje za cd-rom in dela prek IDE kabla. To imas pod zvocnimi nastavitvami na nadzorni plosci.
frudi ::
ej, pa to stvarno laufa preko IDE
lepo to, jaz sem pa bil žalostn, da moj mx300 nima internega digitalnega vhoda za cd
lepo to, jaz sem pa bil žalostn, da moj mx300 nima internega digitalnega vhoda za cd
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audio cd ne dela na cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1225) | Han |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6029 (4835) | Trancedeejay |
» | Teac 40X pokanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1591 (1373) | ferjan |
» | KonfiguracijaOddelek: Loža | 2838 (2406) | msmiha |
» | Zvok z vecih cd-romov?Oddelek: Zvok in slika | 2122 (1893) | Justy |