Forum » Pomoč in nasveti » priklop prenosnika na UPS Mustek PowerMust 848
priklop prenosnika na UPS Mustek PowerMust 848
amigo_no1 ::
Imam UPS Mustek PowerMust 848, na katerega bi rad priklopil prenosnik Lenovo 3000 N500.
Problem pa je nastal ker ima prenosnik takšen povezovalni kabel:
slika priklopa na transformator prenosnika:
poleg UPSa sem pa dobil 2 takšna kabla:
//moški del kabla, ki gre v UPS
Problem pa je nastal ker ima prenosnik takšen povezovalni kabel:
slika priklopa na transformator prenosnika:
poleg UPSa sem pa dobil 2 takšna kabla:
//moški del kabla, ki gre v UPS
- spremenilo: amigo_no1 ()
krneki007 ::
odreži del priloženega kabla in gor priljuči šuko vtičnico ali pa kar cel razdelilec,če misliš priklopit gor več stvari
joze67 ::
travel adaptor, ki premapira USA plug v EU plug, kakršen je, domnevam, na drugem koncu "povezovalnega" kabla.
krneki007 ::
...zakaj pa sploh rabiš UPS pri prenosniku? Je baterija zanič
takega kabla verjetno sploh ne boš našel,kupi potreben material in naredi sam,dela je za celih 5 minut skupaj z branjem navodil :)
takega kabla verjetno sploh ne boš našel,kupi potreben material in naredi sam,dela je za celih 5 minut skupaj z branjem navodil :)
99% časa imam prenosnik na mizi, tako da mi je brezveze da imam še baterijo notri.
zaradi tega
Kako čimbolje ravnati z baterijo od prenosnika
+prenosnik se mi bolj greje če je baterija notri
Vidim da sem kupil en čunga-lunga UPS, ker ima samo 2 priklopa, in sicer 2x "ženski del" kot na zadnji sliki.
zaradi tega
Kako čimbolje ravnati z baterijo od prenosnika
+prenosnik se mi bolj greje če je baterija notri
Vidim da sem kupil en čunga-lunga UPS, ker ima samo 2 priklopa, in sicer 2x "ženski del" kot na zadnji sliki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220655 (48974) | nergac |
» | ODBC težavaOddelek: Operacijski sistemi | 1524 (1368) | Mamun |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11929 (10757) | urosbe |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5313 (4222) | Duhec |
» | Test MSI GX720X - prenosnik najvišjega razreda by M-XXXXOddelek: Strojna oprema | 3939 (3336) | IVo |