Forum » Igre » Commandos 2
Commandos 2
Koci ::
Kdo ve, kako se konča misija WhiteDeath
Zeleno baretko in vohuna (Spiky) sem skupaj z Enigma mashino spravil v avoin vendar mi tam še skoz piše, da ta naloga ni narejena. V čem je problem? Pozna kdo kakšno delujočo kodo za zaključek misije. CTRL+shift+n mi ne prime.
Zeleno baretko in vohuna (Spiky) sem skupaj z Enigma mashino spravil v avoin vendar mi tam še skoz piše, da ta naloga ni narejena. V čem je problem? Pozna kdo kakšno delujočo kodo za zaključek misije. CTRL+shift+n mi ne prime.
Panta rei!!
DavidJ ::
ja oni gune in masino na nemski bojni ladji je treba razstrelat, potem pa z vsemi mornarji in ostalimi komandosi v podmornici pobegnt
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DavidJ ()
Koci ::
Ja vse to sem že naredil. Mam vse obkljukano, samo tega z avionom mi noče obkljukat in zaključit misije.
Panta rei!!
_Mare_ ::
Tle pa mal drgač piše.
Da morta dva jt u avion, prej morta pa met vse tri dele Enigme, pa vse stražarje okol pobit.
Da morta dva jt u avion, prej morta pa met vse tri dele Enigme, pa vse stražarje okol pobit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Mare_ ()
_Mare_ ::
Ja v isti misiji je..
Drgač so pa v eni leseni škatli, bliz une sobe kjer si rešu kapitana (malo naprej).
Drgač so pa v eni leseni škatli, bliz une sobe kjer si rešu kapitana (malo naprej).
TESKAn ::
Ne Spikyja, Spooky more bit v avionu, tist francoz, ne mulc.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EnigmaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2863 (2451) | vostok_1 |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137769 (34010) | Sandi1987 |
» | Kitajski vojaški hekerji napadajo ZDA?Oddelek: Novice / Varnost | 7411 (5989) | Azrael |
» | Hidden & Dangerous 2Oddelek: Igre | 2152 (1366) | ali3n |
» | Malo pomoči pri Commandos2Oddelek: Igre | 1331 (1166) | ziga7 |