Forum » Programska oprema » ATI Hydravision
ATI Hydravision
Recordman ::
Na HP prenosniku uporabljam "virtual desktop", ki so podprti v ATIjevih gonilnikih.
Imam pa težave z eno nastavitvijo:
Catalyst Control Center >> HydraVision >> Multi Desktop >> Switch Desktop with Mousewheel
To imam obkljukano ampak mislim, da stvar ne deluje oz. je ne znam uporabljat? Kot jaz razumem bi se lahko med namizji sprehajal z miškinim kolescem ampak stvar vsaj meni ne deluje. Gre pa za virtualna namizja na enem zaslonu. Ali komu to deluje?
Imam pa težave z eno nastavitvijo:
Catalyst Control Center >> HydraVision >> Multi Desktop >> Switch Desktop with Mousewheel
To imam obkljukano ampak mislim, da stvar ne deluje oz. je ne znam uporabljat? Kot jaz razumem bi se lahko med namizji sprehajal z miškinim kolescem ampak stvar vsaj meni ne deluje. Gre pa za virtualna namizja na enem zaslonu. Ali komu to deluje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljeno namizjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3697 (1938) | hojnikb |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40719 (35293) | Lonsarg |
» | Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 105640 (87585) | techfreak :) |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2492 (1965) | misek |
» | Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?Oddelek: Operacijski sistemi | 2088 (1801) | TheHijacker |