Forum » Operacijski sistemi » Windows Automatic Updates - hud problem
Windows Automatic Updates - hud problem
twom ::
Ko želim ugasniti računalnik mi izpiše "Click here to turn off without installing updates".
In nebi rad od zdaj naprej klikal te vrstice...
Ko se je download posodobitev končal je izginil tudi rumeni ščit, kjer bi lahko preveril katere posodobitve so vsebovane.
Kako lahko vidim updajte, oziroma, kako lahko te posodobitve skenslam?
Automatic updates imam nastavljene na "Notify me but dont automaticaly download or instal them".
Izgleda da tudi ta funcija ne deluje kakor bi morala, ker mi jih vedno downloada (nič narobe s tem), samo, da potem s klikom na rumeni ščit vidim kaj mi ponuja.
Ne bi rad imel kakega "Windows Genuine..." sranja updejtanega.
Lep pozdrav,
Peter
In nebi rad od zdaj naprej klikal te vrstice...
Ko se je download posodobitev končal je izginil tudi rumeni ščit, kjer bi lahko preveril katere posodobitve so vsebovane.
Kako lahko vidim updajte, oziroma, kako lahko te posodobitve skenslam?
Automatic updates imam nastavljene na "Notify me but dont automaticaly download or instal them".
Izgleda da tudi ta funcija ne deluje kakor bi morala, ker mi jih vedno downloada (nič narobe s tem), samo, da potem s klikom na rumeni ščit vidim kaj mi ponuja.
Ne bi rad imel kakega "Windows Genuine..." sranja updejtanega.
Lep pozdrav,
Peter
bluefish ::
preko windows update lahko vedno izbereš popravke, ki jih želiš namestiti in ti jih ne vsili avtomatsko.
zigaurbajs ::
sej lahk updates tut isklopiš, ne?!
aja, mimgrede win updates je bil na listi naj-zoprnih programov leta 2008
aja, mimgrede win updates je bil na listi naj-zoprnih programov leta 2008
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zigaurbajs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel: ne nameščajte popravka za Spectre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 22390 (17820) | AštiriL |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5150 (4126) | Master_Yoda |
» | Sprostitev prostora na Windows tabliciOddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (821) | beni |
» | XP: kako prekiniti Update?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3196 (2959) | WamPIRe- |
» | Največja varnostna luknja kdajkoli? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7859 (6049) | flipflop |