Forum » Izdelava spletišč » spletno gostovanje
spletno gostovanje
jonynho ::
Pozdravljeni!
Iščem najcenejšo gostovanje v sloveniji, vsaj 1GB prostora bi potreboval.
nimam časda iskat po internetu zato se zanesem na vas.
lp
Iščem najcenejšo gostovanje v sloveniji, vsaj 1GB prostora bi potreboval.
nimam časda iskat po internetu zato se zanesem na vas.
lp
jonynho ::
podporo bi potreboval za vse, trenutno stran delam z joomlo ampak bon kmalu prešaltal na php.
Promet bi bil dober če bi bil neomejen ali pa vsaj zadosti velik, imam nekje 600-800 obiskovalcev na mesec.
do sedaj sem imel na žabec.net in se mi zdijo predragi.
Promet bi bil dober če bi bil neomejen ali pa vsaj zadosti velik, imam nekje 600-800 obiskovalcev na mesec.
do sedaj sem imel na žabec.net in se mi zdijo predragi.
black ice ::
Nekdo tukaj na slo-techu ponuja brezplačno gostovanje. Mislim da je naslov strani megagrom.com. Malce preglej male oglase.
bluefish ::
razne brezplačne variante so bolj tako tako. Sploh zato, ker pod izgovorom zastonjkarstva ni nobene resne podpore in lahko kaj hitro končaš z izbrisom vseh podatkov.
Volk| ::
A kdo ve kje lah zanesljivo cel server najamem? (izkušnje?) Več al manj kar vidm je shared....
Fish knows everything.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1024 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 297902 (21194) | hariscorale |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16514 (10330) | Netrunner |
» | Cena postavitve spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13752 (10403) | Netrunner |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9178 (6671) | Gost |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5963 (5151) | Mipe |