» »

seminarska naloga

seminarska naloga

Alfonzo ::

Dobil sem seminarsko nalogo grafične kartice. In zdaj je problem, ker sem jest zdaj čist out pri grafičnih karticah. Tko da zdaj tud nevem katere so zdej najboljše. Zanima me pač katera grafična je najboljša pri Ati in nVidia za najvišji, srednji in nižji razred. Tko da če bi lahko kdo pomagu bi bil zelo zadovoljen.

paljer ::

Pa dej, o teh grafičnih karticah lahko napišeš doktrosko disertacijo s področja marketinga, če hočeš. Tebi pa ne uspe 3 strani o tem napisat?
Poglej na Wikipedio, malo po računalniških straneh, forumih, spletnih straneh izdelovalcev in razvijalcev, etc.

Rippy ::

Nekaj podobnega sem imeu nekaj let nazaj in sem razmišljal v podobni smeri, kot ti. Zdej če pogledam nazaj mi je žal, ker je danes popolnoma neuporabna. Če gradiš seminarsko okoli strojne opreme, ki je danes na trgu bo hitro outdated in dobiš nekaj podobnega, kot članek ala tomshardware "kaj kupiti danes".

Mogoče bi bilo dosti bolj zanimivo če predstaviš kako se je ta segment razvijal od recimo Voodoo1 do danes, predstaviš treutni tržni delež Nvidia, ATI, Intel, SiS - katere grafične se bolj prodajajo (intergrirane vs pci express). Mogoče tudi kakšna primerjava med trenutnimi CPU in GPU, zakaj so moderne grafične "hitrejše" od CPU in kje, CUDA in potencjal za "računanje" ala folding@home....

Veliko lahko napišeš, ker imaš širok topic :).

st0jko ::

keks?

Alfonzo ::

Ja Rippy maš prov. Jo bom probov na tak način nardit kot si me svetovov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj priporočate (nakup računalnika)?

Oddelek: Kaj kupiti
342742 (2106) Galaxy
»

Stanje na trgu grafičnih procesorjev

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
396224 (3859) Jst
»