Forum » Programiranje » [cms] - vprašanje glede skripte
[cms] - vprašanje glede skripte
tabla ::
Kje se da kuputi kakšno CMS (content management system) skripto, ki je podobna oz. bi lahko bi bila tako uporabna kot je na strani videosz? Recimo, da bi se dalo filme imeti lepo posortirane po igralcih, kategorijah itd. Koliko stane takšna zadeva, če bi želel, da jo nekdo sprogramira?
bluefish ::
CMS je lahko le za osnovo, ki jo nato razširiš z ustreznimi dodatki.
Sistem po naročilu z vsemi pritiklinami pa se giblje nekako od 800€ naprej in praktično navzgor brez meja.
Obstajajo tudi razni odprti CMSji, vendar je še vedno potrebno najti dodatke ali pa jih izdelati.
Sistem po naročilu z vsemi pritiklinami pa se giblje nekako od 800€ naprej in praktično navzgor brez meja.
Obstajajo tudi razni odprti CMSji, vendar je še vedno potrebno najti dodatke ali pa jih izdelati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Okay kak[en CMS bi mi predlagal? ALi morda kak link? Sam znam programirati htmlje brez kakšnih editorjev, java, flash itd, design enako. Ne vem pa nič o linux zadevah, serverjih in bolj tehničnih zadevah, nekaj časa nazaj sem uporabljal wordpress, sam to je čist neki druzga od tistga kar hočm. No za 800 EUR bi tudi rad spoznal koga, da bi mi morda naredu CMS kot bi si ga želel, seveda, da bi se ujemal z designom, ki bi ga naredil.
Hvala!
Hvala!
JayKay ::
blue zakaj sploh odgovarjaš temu modelu? vedno znova odpira neke absurdne teme...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
@JayKay: niti nisem preveč opazil. No, itak nabijam poste do svojih 10.000, da se potem umaknem.
@user12345: Joomla ali kaj podobnega + dodatki, ki jih je na voljo polno. Za izdelavo modulov po meri pa ti omenjena znanja ne bodo preveč koristila. Moral bi poznati PHP in SQL.
@user12345: Joomla ali kaj podobnega + dodatki, ki jih je na voljo polno. Za izdelavo modulov po meri pa ti omenjena znanja ne bodo preveč koristila. Moral bi poznati PHP in SQL.
abixtester ::
Kolko ti se manjka do teh 10.000 postov
Jaz sem mislim da je to tvoj forum ali pa si administrator.
Delas kaj?Vidim da se nekaj razumes v php.
Smo trije in delamo na enem projektu ki bo verjetno imel bodocnost.
Iscem se enega ki je tako vztrajen kot ti.
Napolni teh 10.000 postov in se javi
Jaz sem mislim da je to tvoj forum ali pa si administrator.
Delas kaj?Vidim da se nekaj razumes v php.
Smo trije in delamo na enem projektu ki bo verjetno imel bodocnost.
Iscem se enega ki je tako vztrajen kot ti.
Napolni teh 10.000 postov in se javi
JayKay: absurdne teme? Vsak ma svoje mnenje, lepo da ga imaš tudi ti. Glede CMS verjem, da sm 100% resn in to stvar tut rabm, pa če bo treba plačat 100 al pa 2000 EUR.
BlueFish: Joomla zna bit prava stvar! hvala!
BlueFish: Joomla zna bit prava stvar! hvala!
@abixtester: še okoli 500 postov. Glede na datum registracije mi pa manjka še nekaj let, da bi bil eden od osebja .
S spletnimi strani se bolj ko ne ukvarjam v prostem času, vendar pa žal nekega globokega znanja o PHP nimam.
S spletnimi strani se bolj ko ne ukvarjam v prostem času, vendar pa žal nekega globokega znanja o PHP nimam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Išče se uporabnik, ki je ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2019 (1395) | JayKay |
» | Iščem spletno aplikacijoOddelek: Izdelava spletišč | 2528 (2201) | Gandalfar |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1188) | JayKay |
» | Oblikovanje diplomOddelek: Izdelava spletišč | 1791 (1154) | skladisce |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7780 (6339) | Tody |