Forum » Izdelava spletišč » Išče se uporabnik, ki je ...
Išče se uporabnik, ki je ...
SmeskoSnezak ::
Tale tema me je sedaj nasmejala do solz.
Pred nekaj dnevi sem z zanimanjem bral in spremljal tudi tole temo.
Ob vsem tem, se mi je utrnila zamisel, ideja...
IŠČE SE UPORABNIK, ki je na slo-tech forumu napisal podobno temo, zelo ambiciozno, optimistično. Da je bil skritiziran od forumašev, seveda tudi malo zaničevan mogoče, etc. TER DA JE KONCU mu uspelo postati DOBER v tem poslu, ki se je tudi prišel nazaj pohvalit, kak mu fajn gre.
Obstajajo takšni ljudje?
Imam pa eno pravilo, da bo bolj zanimivo iskanje.
Nazaj je prišel v čim hitrejšem času. Torej rok, da je postal super uspešen NI 10 LET, temveč definitivno manj KOT 5 LET. Ampak če mu je uspelo še prej, tega MI IŠČEMO! :P
Zakaj? Zdi se mi in tudi v veliko temah sn prebral starost teh nadebudnežov. So zelo mladi. Okoli 13 do 17 let. Torej? Bi mi znali pomagati pri tem zanimivem iskanju? :))
Pred nekaj dnevi sem z zanimanjem bral in spremljal tudi tole temo.
Ob vsem tem, se mi je utrnila zamisel, ideja...
IŠČE SE UPORABNIK, ki je na slo-tech forumu napisal podobno temo, zelo ambiciozno, optimistično. Da je bil skritiziran od forumašev, seveda tudi malo zaničevan mogoče, etc. TER DA JE KONCU mu uspelo postati DOBER v tem poslu, ki se je tudi prišel nazaj pohvalit, kak mu fajn gre.
Obstajajo takšni ljudje?
Imam pa eno pravilo, da bo bolj zanimivo iskanje.
Nazaj je prišel v čim hitrejšem času. Torej rok, da je postal super uspešen NI 10 LET, temveč definitivno manj KOT 5 LET. Ampak če mu je uspelo še prej, tega MI IŠČEMO! :P
Zakaj? Zdi se mi in tudi v veliko temah sn prebral starost teh nadebudnežov. So zelo mladi. Okoli 13 do 17 let. Torej? Bi mi znali pomagati pri tem zanimivem iskanju? :))
@ Pusti soncu v srce... @
bluefish ::
Na forumu je bilo res že en kup tovrstnih tem, vendar pa se ne spomnim, da bi se kateri od teh nadebudnežev vrnil in pohvalil z breathtaking portfoliom. Morda pa je bil uspeh tako ogromen, da so pozabili na tak mali forum kot je ST .
JayKay, ko še nisi slišal za koga ali kaj?!?
Glede na to, da si v prvem linku omenjal javascript in ajax, torej nisi totalni začetnik ter te posledično ne moremo dodati v seznam.
Vice, v čakalni vrsti sta trenutno tista dva, na katera sem vas opozoril v prvem odgovoru. Veš še za koga, ki je pred kratkim odprl podobno temo? :)
Glede na to, da si v prvem linku omenjal javascript in ajax, torej nisi totalni začetnik ter te posledično ne moremo dodati v seznam.
Vice, v čakalni vrsti sta trenutno tista dva, na katera sem vas opozoril v prvem odgovoru. Veš še za koga, ki je pred kratkim odprl podobno temo? :)
Gost ::
Kaj ta tema dela v izdelavi spletišč?
A nimate kaj pametnejšega za početi?
Najprej bi vsem pametnim predlagal čiščenje pred svojim pragom.
A nimate kaj pametnejšega za početi?
Vice ::
Kako se bo pa pametnega definiralo? A tisti ki se oglaša tukaj je pameten tisti ki pa se ne je pa guru
JayKay
A je namenrno samo FF friendly? Vprašam ker me zanima čemu.
Kako se bo pa pametnega definiralo? A tisti ki se oglaša tukaj je pameten tisti ki pa se ne je pa guru
JayKay
A je namenrno samo FF friendly? Vprašam ker me zanima čemu.
Gost, če te že zanima... ne, nimam. Jaz vedno odpiram zanimive teme na slo-techu, ker mam preveč časa :P
A še koga dodamo na seznam ali ne?
A še koga dodamo na seznam ali ne?
Vice ::
ne je cross-browser kompatibilno
Ok v IE7 imaš pri tekstu vsako besedo v svoji vrstici zato sem vprašal...
Ok v IE7 imaš pri tekstu vsako besedo v svoji vrstici zato sem vprašal...
JayKay ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1183) | JayKay |
» | CSS ProblemOddelek: Izdelava spletišč | 1462 (1123) | Maverick33 |
» | težave z IE6Oddelek: Izdelava spletišč | 1124 (978) | JayKay |
» | [cms] - vprašanje glede skripteOddelek: Programiranje | 831 (706) | JayKay |
» | Sponzorstvo za študij v tujiniOddelek: Šola | 1532 (1366) | Redkvica |