Forum » Programska oprema » A-CAD težave
A-CAD težave
flask_a ::
Zdravo!
Po kopiranju nekaterih podatkov iz drugega DWG fajla v mojega se mi sedaj pri odpiranju vedno izpiše:
"Educational plot stamp detected, the drawing will be plotted with banner: PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT."
Ali kdo zna to kako odpravit in razložit zakaj se je to sploh zgodilo?
Hvala!
Po kopiranju nekaterih podatkov iz drugega DWG fajla v mojega se mi sedaj pri odpiranju vedno izpiše:
"Educational plot stamp detected, the drawing will be plotted with banner: PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT."
Ali kdo zna to kako odpravit in razložit zakaj se je to sploh zgodilo?
Hvala!
matejmesar ::
Kot je predhodnik omenil.
Poskusi zadevo izvozit v IGES format in uvozit nazaj na NOVO PRAZNO risbo. To bo morda pomagalo.
LPM
Poskusi zadevo izvozit v IGES format in uvozit nazaj na NOVO PRAZNO risbo. To bo morda pomagalo.
LPM
matejmesar ::
Ukaza sta IGESOUT za izvoz in IGESIN za uvoz. (Ukaza vpišeš v command line)
Ne vem pa, če to deluje v vseh verzijah acada. Če ne, moraš poiskati koga, ki ima to opcijo.
LPM
Ne vem pa, če to deluje v vseh verzijah acada. Če ne, moraš poiskati koga, ki ima to opcijo.
LPM
flask_a ::
Ahoj!
Hvala za idejo, sem shranila v DXF, potem pa odprla v A-Cadu. Mi ne javlja več napake.
Najlepša hvala, veliko živcev si prihranil :)
Pa LP!
Hvala za idejo, sem shranila v DXF, potem pa odprla v A-Cadu. Mi ne javlja več napake.
Najlepša hvala, veliko živcev si prihranil :)
Pa LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows xp - uporaba v službiOddelek: Operacijski sistemi | 4840 (3880) | konspirator |
» | Google SketchUp in AutoCADOddelek: Pomoč in nasveti | 2909 (2735) | korošc |
» | Kateri program za CNC?Oddelek: Programska oprema | 4674 (4360) | Ethical |
» | AutoCad 2000/2004 formatOddelek: Programska oprema | 1728 (1593) | barbarpapa1 |
» | Standardna oblika zapisa 3D-grafikeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2978 (2978) | CCfly |